ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισιά: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη» - Τι λέει η εταιρεία για το παιδί που ξέχασαν σε σχολικό

Κηφισιά: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη» - Τι λέει η εταιρεία για το παιδί που ξέχασαν σε σχολικό

Σχολικό λεωφορείο (φωτογραφία αρχείου)

ΧΡΗΓΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ EUROKINISSI

 Την ευθύνη που της αναλογεί δήλωσε σε ανακοίνωσή της πως θα αναλάβει η εταιρεία στην οποία ανήκει το σχολικό λεωφορείο, μέσα στο οποίο ξέχασαν ένα 4χρονο παιδί για πάνω από έξι ώρες στην Κηφισιά. 

Στην σχετική ανακοίνωση δηλώνουν βαθιά λυπημένοι για το γεγονός και κατανόηση για την αναστάτωση που προκλήθηκε στην οικογένεια του παιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Προς τους γονείς του μαθητή, το σχολείο και την Περιφέρεια

Σχετικά με το πολύ δυσάρεστο περιστατικό που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2024 στο λεωφορείο της εταιρείας μας.

Δηλώνουμε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι με το γεγονός και κατανοούμε απόλυτα τους φόβους το άγχος και την αναστάτωση που προκλήθηκε σε αυτή την οικογένεια και όσο μικρή σημασία κι αν έχει θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από εκείνους.

Δραστηριοποιούμαστε περισσότερα από 40 χρόνια στον κλάδο, απασχολούμε 100 άτομα προσωπικό και έχουμε αναλάβει την ασφαλή μεταφορά χιλιάδων μαθητών όλα αυτά τα χρόνια χωρίς ουδέποτε να έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί ως εταιρεία, διότι τοποθετήσαμε σε αυτές τις θέσεις δύο πλήρως ακατάλληλους ανθρώπους όπως αποδείχθηκε οι οποίοι δε θα μπορούσαμε ποτέ να προβλέψουμε επουδενί ότι θα φερθούν με τόση αμέλεια .

Ειλικρινέστατα θέλουμε να υποστούμε τις κυρώσεις που μας αναλογούν, νομικές, οικονομικές και κάθε άλλου είδους αν κριθεί αναγκαίο διότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

Είμαστε ανακουφισμένοι για το πιο σημαντικό όλων, ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πάντες ότι μοναδικό μας μέλημα από τούδε και στο εξής θα είναι να μην ξανασυμβεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ