ΣΠΟΡ

Παρίσι 2024: Η ΕΟΕ αγόρασε κλιματιστικά για τα δωμάτια των ελλήνων αθλητών στο Ολυμπιακό χωριό

ΑΠΕ ΜΠΕ

Σε όλα τα δωμάτια των αθλητών της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού θα υπάρχουν κλιματιστικά, αποφάσισε η ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).

Έπειτα από την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024» να μην υπάρχει κλιματισμός στο Ολυμπιακό Χωριό, «η αγορά κρίθηκε αναγκαία και επιβεβλημένη προκειμένου να εξασφαλιστούν για τα μέλη της ελληνικής αποστολής οι καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης», αναφέρεται.

Η δαπάνη θα καλυφθεί από την ΕΟΕ και αφορά σε φορητά κλιματιστικά, νέας τεχνολογίας με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ η μεταφορά τους στη Γαλλία αποτελεί χορηγία της εταιρίας GO Shipping που είναι υποστηρικτής της ΕΟΕ.

Μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, τα κλιματιστικά θα μεταφερθούν πίσω στην Ελλάδα και θα γίνουν δωρεά στο προπονητικό κέντρο κωπηλασίας στο Σχοινιά προκειμένου να εγκατασταθούν στους ξενώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση και δέος στη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση - Εντυπωσίασαν άρματα, μαχητικά και drones - Μήνυμα Μητσοτάκη για «ενότητα και υπευθυνότητα» (pics&vid))

ΚΟΣΜΟΣ

Το Ισραήλ βομβάρδισε βάση κατασκευής υποβρυχίων του Ιράν, πύραυλοι κατά του αεροπλανοφόρου Abraham Lincoln - Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο για τα «15 σημεία»

ΕΛΛΑΔΑ

Επιτήδειοι «βαφτίζουν» το λινγκ... μπακαλιάρο: Συμβουλές για αγορές χωρίς «παγίδες»

ΕΛΛΑΔΑ

Eurojackpot 24/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 49 εκατ. ευρώ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

«Πέρασαν» οι νέες διατάξεις για τα ταξί - Επιδότηση έως 20.000 για την ηλεκτροκίνηση

ΚΟΣΜΟΣ

«Στα όρια του τι θεωρούσαμε δυνατό»: Αστρονόμοι ανακάλυψαν υπερσπάνιο άστρο από το αρχαίο σύμπαν

ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοί είναι οι όροι του Ιράν για τερματισμό του πολέμου: Από ολικό κλείσιμο αμερικανικών βάσεων έως νέο καθεστώς στα Στενά του Ορμούζ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης