ΣΠΟΡ

NBA: Η ιστορία της ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Μίνι σειρά για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο Reuters / Winslow Townson-USA TODAY Sports

Ένα ακόμη βίντεο-κλιπ, αφιερωμένο στη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο δημοσίευσαν οι Μιλγουόκι Μπακς. Λίγες ώρες πριν τον αγώνα ν.3 με το Τορόντο για τα Playoffs του NBA μαθαίνουμε σε ένα λεπτό πως «γεννήθηκε» ο Greek Freak.

Το κλιπάκι έγινε σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και έχει τίτλο, «come out of nowhere-ήρθε από το πουθενά» και θα είναι μια μίνι σειρά για την ζωή του.

Το βίντεο ξεκινά με το Γιάννη αλλά και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, να προφέρουν σωστά το επίθετο τους (που δυσκολεύει τους Αμερικανούς σπίκερς). Ο Γιάννης αποκαλύπτει τα δύσκολα πρώτα χρόνια στην Αθήνα, στα οποία αναγκαζόταν να πουλάει γυαλιά στους δρόμους για να βοηθήσει την οικογένειά του.

Ο Θανάσης από την πλευρά του εξήγησε γιατί τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να ασχοληθούν με το μπάσκετ: «ήταν ο τρόπος μας να κάνουμε κάτι στην ζωή γιατί η κοινωνία δεν μας έδινε την ευκαιρία να ξεχωρίσουμε με άλλο τρόπο».

Το 2012 τα αδέλφια παίζουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα της Α2 και ένα χρόνο αργότερα βρίσκονται στην Αμερική. «Το μόνο που έπρεπε να κάνω, ήταν να δουλέψω σκληρά κάθε μέρα και με τον χρόνο όλοι θα μάθαιναν το όνομα μου» κλείνει την αφήγησή του ο Giannis.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης