ΣΠΟΡ

Euroleague F4: Το video-promo της διοργάνωσης

Ο Ζόρντι Μπερτομέου με το τρόπαιο της Euroleague ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / DANIEL DAL ZENNARO

Οι πρωταγωνιστές του Final 4 της Euroleague που θα διεκδικήσουν στην Κων/λη το τρόπαιο στις 19 και 21 Μαΐου δίνουν ρεσιτάλ στο μίνι βίντεο-πρόμο της διοργάνωσης. Στο περιθώριο της συνέντευξης του προέδρου της Ευρωλίγκας Ζόρντι Μπερτομέου προέκυψε πάντως ένα νέο πρόβλημα για τις εθνικές ομάδες και τη διεξαγωγή των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε ρυθμούς χιπ-χοπ οι παίκτες των τεσσάρων φιναλίστ καλούν τον κόσμο στο Final 4 και δίνουν ραντεβού στην Πόλη τραγουδώντας: "Go hard, don't quit. Jump up for it". Δούλεψε σκληρά, μην τα παρατάς. Πήδα ψηλά για το τρόπαιο είναι τα λόγια του τραγουδιού με τους Σπανούλη, Μάντζαρη και Γκριν να δίνουν "ρεσιτάλ" ερμηνείας, μαζί με τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Φενέρ και της Ρεάλ Μαδρίτης.


(Έτοιμος για το Final 4 ο Ολυμπιακός - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Το τρόπαιο ήδη βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με τον πρόεδρο Ζόρντι Μπερτομέου να ευχαριστεί τον Τούρκο χορηγό της διοργάνωσης και να τονίζει ότι είναι ξεχωριστό αυτό το Final 4 με την παρουσία και μιας Τουρκικής ομάδας. Λίγες ώρες μετά όμως "έριξε βόμβες" γαι τη FIBA.

Χωρίς τους παίκτες της Euroleague τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ

Ο νέος τρόπος διεξαγωγής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ, με αγώνες όλο το χρόνο έχει προκαλέσει αναστάτωση ήδη στις ομάδες, που έχουν διεθνείς παίκτες. Ο Μπερτομέου ξεκαθάρισε ότι η Ευρωλίγκα δε θα δώσει άδεια στους διεθνείς παίκτες των ομάδων της να συμμετάσχουν στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ. "Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Το NBA δεν θα δώσει άδεια. Ίσως γίνει κάτι με τις ομάδες του Eurocup αλλά σε καμία περίπτωση με τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Είναι ακατανόητο αυτό που έχει κάνει η FIBA. Στα προκριματικά πρέπει να είναι οι καλύτεροι παίκτες των εθνικών ομάδων, αλλά με αυτή τη μορφή δε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Είχαμε κάνει προτάσεις αλλά δεν ακούστηκαν" ήταν τα λόγια του, που θα πυροδοτήσουν νέο κύκλο αντιπαράθεσης στον "πόλεμο Euroleague-FIBA".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης