ΜΟΔΑ

Cara Delevingne: Πάσχω από κατάθλιψη

Cara Delevingne: Πάσχω από κατάθλιψη

H χθεσινή βραδιά ήταν εξομολογητική για το 23χρονο top model από τη Βρετανία που έκανε σειρά από αναρτήσεις στο Twitter μιλώντας για την καριέρα, την κατάθλιψη, τη ζωή της και την ίδια σε ένα συγκινητικό διαδικτυακό "ξέσπασμα".

Μετά από τη νέα καμπάνια για τον οίκο πολυτελείας Saint Laurent, La Collection De Paris, που αποκάλυψε στους followers της η Delevingne προχώρησε σε διευκρινίσεις όσον αφορά την ίδια και τη μάχη με την κατάθλιψη.

https://www.instagram.com/p/p

"Ποτέ δεν παραιτούμαι" ήταν η πρώτη της ανάρτηση, απαντώντας σε δημοσεύματα που την ήθελαν να εγκαταλείπει τον κόσμο της μόδας για να αφοσιωθεί κυρίως στην κινηματογραφική της καριέρα.

Στη συνέχεια η Delevingne υπενθύμισε τη μάχη της με την κατάθλιψη που συνεχίζει να τη συντροφει ακόμη και αν πλέον δεν τη στοιχειώνει.

Με επιστολή της στην ιστοσελίδα Motto του περιοδικού TIME λίγες εβδομάδες πριν η Delevingne, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της εποχής, μίλησε με ανάλογη ειλικρίνεια για τις μάχες με τους δράκους στη ζωή της. "Ένιωθα ότι χρειάζομαι επιβεβαίωση από τους πάντες" έγραψε στην επιστολή.

"Ως αποτέλεσμα, ξέχασα τον εαυτό μου και το τι σημαίνει να είσαι ευτυχισμένος, τι σημαίνει να είσαι επιτυχημένος. Πιστεύω ότι όλα προέρχονταν από τη βαθύτερη ανάγκη που είχα να με συμπαθούν και να με αγαπούν όλοι. Μου πήρε καιρό, αλλά πλέον συνειδητοποιώ ότι η δουλειά δεν είναι το παν και ότι η επιτυχία μπορεί να έχει πολλές μορφές" έγραφε τότε.

"Mε τον καιρό συνειδητοποιείς ότι η δουλειά και η επιβεβαίωση από τους άλλους δεν είναι ό,τι πιο σημαντικό" γράφει. "Πάσχω από κατάθλιψη" προσθέτει. "Θα αφοσιωθώ στα γυρίσματα και στην προσπάθεια μου να μην εστιάζω στα ελαττώματα μου. Είμαι πολύ καλή σε αυτό" γράφει η 23χρονη καλλονή στο Twitter.

Στο Instagram της ανάρτησε τη λεζάντα Wow παραθέτοντας αυτό: "Ο αδελφός μου μου είπε ένα αστείο που με έκανε να κλάψω. Μου το ξαναείπε και γέλασα αλλά όχι τόσο πολύ. Συνέχισε να το επαναλαμβάνει και σταμάτησα να γελάω. Γύρισε και μου είπε: 'Εαν δεν μπορείς να γελάς με το ίδιο αστείο ξανά και ξανά πως μπορείς και κλαις για τους ανθρώπους που σε πληγώνουν ξανά και ξανά;"

https://www.instagram.com/p/p

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο πρωταγωνιστής του prison Break, Γουέντγουορθ Μίλερ μίλησε δημόσια για την κατάθλιψη του, την αρρώστεια της εποχής μας.

Η Cara Delevingne πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόνο blockbuster Suicide Squad.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ