ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: συγκινεί το Instagram για τις δίδυμες «πολύτιμες καρύδες» της ζωής της

Η Λατίνα με σθένος Νέας Υόρκης της βιομηχανίας του θεάματος Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να αναρτήσει τρία γενέθλια μηνύματα στο Instagram με αφορμή τα 10α γενέθλια των διδύμων παιδιών της.

Η Λόπεζ έκανε τρεις αναρτήσεις για τους Μαξ και Εμ.

"Δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω ότι έχουν πέρασει 10 χρόνια από τότε που αυτές οι δύο δυνάμεις της φύσης ήρθαν στον κόσμο μου και μου άλλαξαν για πάντα τη ζωή... Θεραπεύσατε την ψυχή μου και αναζωογονήσατε την ύπαρξή μου...Μου διδάξατε την αγάπη και τη ζωή, μου μάθατε ποιά είμαι με έναν τρόπο που δεν φαντάστηκα ποτέ.... είμαι για πάντα ερωτευμένη με αυτά τα υπέροχα πρόσωπα..." έγραψε στο video με οικογενειακές στιγμές τους.

"Μαξ είσαι η καρδιά, η αγάπη και το φως μου" έγραψε η Λόπεζ στον γιο της. "Εμ είσαι η ψυχή μου, η ίδια η προσωποποίηση του παιδιού μέσα μου. Χαρούμενα 10α γενέθλια πριγκίπισσα μου"

Η Λόπεζ κλείνει τα μηνύματα της αποκαλώντας τα δίδυμα της, τις δύο παντοτινά "πολύτιμες καρύδες της ζωής της".

Αφοσιωμένη στη ζωή της

Πρόσφατα η Τζένιφερ Λόπεζ, ο πρώην σύζυγός της Μαρκ Άντονι και ο νυν σύντροφός της Άλεξ Ροντρίγκεζ κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 35 εκατομμύρια δολάρια με στόχο να βοηθήσουν τους πληγέντες του τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από δωρεές τρίτων αλλά και των ιδίων των σούπερ σταρ.

Για την Τζένιφερ Λόπεζ και για τον Μαρκ Άντονι ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή, πολύ φορτισμένη καθώς κατάγονται και οι δύο από το Πουέρτο Ρίκο.

Οι γονείς τους έφτασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Πουέρτο Ρίκο, ενώ η οικογένεια του Άλεξ Ροντρίγκεζ από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης