ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Britney Spears: Το πρώτο βίντεο - εξομολόγηση μετά την εισαγωγή της στην ψυχιατρική κλινική

Britney Spears: Το πρώτο βίντεο - εξομολόγηση μετά την εισαγωγή της στην ψυχιατρική κλινική

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας, μετά την εθελοντική εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική.

«Ήθελα να πω "γεια" γιατί τα πράγματα που λέγονται μόλις έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο» λέει η ποπ σταρ σε βίντεο που αναρτήθηκε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

«Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε και ακούτε για μένα. Η κατάστασή μου είναι μοναδική αλλά σας υπόσχομαι ότι κάνω ό,τι είναι καλύτερο αυτήν τη στιγμή» συμπλήρωσε.

Όπως τονίζει, το μόνο που χρειαζόταν σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά της είναι να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της, ενώ υπόσχεται ότι σύντομα θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε όμως και σε πρώην μάνατζερ της, που φέρεται να έστειλε ψεύτικα emails, τα οποία αναφέρουν ότι εισήχθη στην κλινική, παρά τη θέλησή της.

«Δεν τα έγραψα εγώ. Προσποιούταν εμένα και επικοινωνούσε με την ομάδα μου με ψεύτικα emails», τονίζει.

«Η αγάπη και η αφοσίωση σας είναι εκπληκτική, αλλά αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι ιδιωτικότητα για να αντιμετωπίσω όλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στη ζωή μου. Αν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα σας ήμουν ευγνώμων για πάντα. Σας αγαπώ!», καταλήγει.

https://www.instagram.com/p/BwnqpG5g7qn

ΔΗΜΟΦΙΛΗ