ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς το αβυσσαλέο ντεκολτέ της J.Lo. δημιούργησε το Google Images

AP Photo/Kevork Djansezian

Ήταν Μάρτιος του 2000 όταν η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ένα πράσινο φόρεμα του Οίκου Versace, με το ντεκολτέ να κατεβαίνει τόσο χαμηλά που φαινόταν ο αφαλός της. Η ιστορία, λοιπόν, λέει ότι ήταν τόσο πολλοί οι άνθρωποι που θέλησαν να βρουν και να δουν αυτή την εικόνα, που το Google κόντεψε να πέσει και έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει την υπηρεσία Google images, στην οποία έχουμε ξοδέψει χιλιάδες ώρες σερφάροντας έκτοτε.

Η ίδια η Λόπεζ θυμήθηκε εκείνη τη βραδιά, στο πρώτο βίντεο που ανέβασε πριν από μια εβδομάδα, εγκαινιάζοντας την νέα «καριέρα» της ως vlogger. Το βίντεο έχει τίτλο «Στιγμές μόδας» και σε αυτό αναφέρεται σε εκείνη την εμφάνισή της ως «τη μεγαλύτερη στιγμή της ως τώρα», συμπληρώνοντας ότι παραλίγο να μην συμβεί ποτέ.

Η Λόπεζ διηγείται ότι ήταν «στη μέση του πουθενά» με το Μάθιου Μακόναχι και γύριζαν το «The Wedding Planner», όταν ενημερώθηκε ότι την ακριβώς επόμενη μέρα ήταν η τελετή απονομής των βραβείων Grammy. Ο στιλίστας της κατάφερε τελικά να της βρει δύο φορέματα, ένα λευκό και το περίφημο Versace.

AP Photo/Kevork Djansezian

Μέχρι τότε το φόρεμα είχαν φορέσει μόνο τρεις γυναίκες δημοσίως, και μια από αυτές ήταν η ίδια η Ντονατέλα Βερσάτσε. Η Λόπεζ έγινε η τέταρτη που το φόρεσε, κατόπιν προτροπής του μάνατζέρ της, Μπένι Μεντίνα και προς αποτροπιασμό του στιλίστα. Και χρειάστηκε, όπως λέει, αρκετή χαρτοταινία για να συγκρατηθεί στη θέση του το φόρεμα και να μην εκτεθεί το στήθος της επί σκηνής…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης