Μπορεί να γραφτούν πολλά, η Μελάνια να φορέσει δεκάδες υπέροχα φουστάνια, να τραβηχτούν χιλιάδες φωτογραφίες, αλλά ήταν η -συνήθως αφανής- Καμίλα, του Καρόλου, που έκανε την κίνηση η οποία συνόψισε, όπως γράφουν οι χρήστες του Twitter, όλη την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία. 

Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσίασε -κάποιους- με την κομψή εμφάνισή της όταν επισκέφτηκε μαζί με το σύζυγό της Ντόναλντ τον πρίγκιπα Κάρολο στο Clarence House. Ωστόσο αυτή που έκλεψε στο τέλος την παράσταση, ήταν η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

Την πρώτη μέρα της επίσκεψής του στη Μεγάλη Βρετανία, το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ, συνάντησε τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα, για να πιουν τσάι, την αγαπημένη συνήθεια των Βρετανών. Κάποια στιγμή και οι τέσσερις τους στάθηκαν στη σειρά για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Μόλις τα φλας σταμάτησαν και οι δυο άντρες ξεκίνησαν να περπατούν για να αποχωρήσουν από το δωμάτιο, η Καμίλα έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Αποθεώθηκε στο Twitter

Την ώρα που οι υψηλοί καλεσμένοι της αποχωρούσαν, η δούκισσα της Κορνουάλης γύρισε χαμογελαστή προς τους δημοσιογράφους -με τους οποίους αστειευόταν σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης- και τους έκλεισε το μάτι. Ήθελε να δείξει ότι η κατάσταση ήταν κατά κάποιο τρόπο αστεία; Ή ήταν μία έκκληση για βοήθεια, όπως έγραψαν τα διεθνή μέσα. 
Τη σκηνή κατέγραψε η κάμερα και όπως είναι φυσικό, το βίντεο έγινε viral, καθώς αναπαράγεται διαρκώς, με τους χρήστες του twitter να αποθεώνουν την Καμίλα. «Το κλείσιμο του ματιού της Καμίλα, είναι ό,τι καλύτερο από την επίσκεψη των Τραμπ μέχρι στιγμής», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Ρούπερτ Μάγιερς...

Διαβάστε επίσης