ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λένι Κράβιτς: Σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, τραγουδάει και ηχογραφεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Εvan Agostini/Invision/AP

Με βάση την κοινή στάση τους ενάντια στο ρατσισμό, την ξενοφοβία και τις διακρίσεις, αλλά και την προάσπιση της ενότητας και της ισότητας παγκοσμίως, ο Λένι Κράβιτς συνεργάζεται με το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για την επίσημη κυκλοφορία του νέου του single «Here To Love (#fightracism)».

Λίγες μέρες πριν από την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 10 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί μια special version του τραγουδιού του «Here To Love (#fightracism)». Το πρωτότυπο εμφανίζεται στο 11ο άλμπουμ του τραγουδιστή, Raise Vibration.

Ενισχύοντας το μήνυμα της αγάπης και της συμμετοχής, ο Λένι Κράβιτς ένωσε τις δυνάμεις του με το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για να υποστηρίξει το # FightRacism - μια εκστρατεία που προάγει την ανεκτικότητα, την ισότητα και την ποικιλομορφία. Στο πλαίσιο της εκστρατείας, αποκαλύπτει, επίσης, ένα ισχυρό και επίκαιρο μουσικό βίντεο για το «Here To Love (#fightracism)», που θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες.

Το άρθρο 1 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρει ότι «όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα». Το «Here To Love» επιβεβαιώνει αυτή την καθολική αρχή και επεξηγεί την έκκληση του Κράβιτς:

«Πρέπει όλοι να ενωθούμε γιατί είμαστε μια δημιουργία, πρέπει να ενταχθούμε στον αγώνα, μαζί είμαστε ισχυροί, πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι σωστό σε κάθε κατάσταση, να αγαπάμε τη ζωή του άλλου όπως θα κάναμε για τη δική μας».

Το «Here To Love» θα είναι το μουσικό θέμα της καμπάνιας #Fightracism του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για το 2020 και μετά.

Το τραγούδι αποτελεί μια άξια προσθήκη στον μεγάλο μουσικό κατάλογo του Κράβιτς. To Rolling Stone σχολίασε στην παρουσίαση του άλμπουμ ότι είναι «μία από τις πιο εντυπωσιακές φωνητικές του επιδόσεις τα τελευταία χρόνια» και το Paste έγραψε ότι «το συναίσθημα είναι τόσο απαραίτητο και τόσο ευγενές που καταφέρνει ακόμα να χτυπάει η καρδιά σου δυνατά».

Το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ασχολείται, στο πλαίσιο του ΟΗΕ με την προαγωγή και προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Υπό την ηγεσία του Ύπατου Αρμοστή και με προσωπικό 1.300 ατόμων που εργάζονται σε περισσότερες από 70 χώρες, στοχεύει να καταστήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα πραγματικότητα για όλους.

Και πάντα χρειάζεται σημαντικούς ανθρώπους, αλλά και όλους εμάς, στο πλευρό του. Όπως λέει και ο ίδιος ο Λένι Κράβιτς, είναι θέμα προτεραιότητας και επιλογής:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης