ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ μάς δείχνει πώς μάθαινε χορό στη Σακίρα πριν το Superbowl (vid)

Η Τζένιφερ Λόπεζ μάς δείχνει πώς μάθαινε χορό στη Σακίρα πριν το Superbowl (vid)
AP Photo/Adam Hunger

Η Τζένιφερ Λόπεζ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα χορού στη Σακίρα, καθώς οι δύο τους κάνουν πρόβες πριν από την κοινή εντυπωσιακή τους εμφάνιση στο Superbowl.Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε ένα βίντεο με τα μαθήματα αυτά στο Instagram.

Στην ανάρτησή της η Λόπεζ γράφει: «Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έχουν περάσει τρεις ολόκληροι μήνες από τότε. Τόσα πολλά έχουν συμβεί από τότε, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας στιγμιότυπα από τις πρόβες με τους χορευτές και τη Σακίρα».

Μιλάει φυσικά για το Superbowl, όταν, πριν από τρεις μήνες, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα είχαν προκαλέσει ντελίριο στο κοινό με την εμφάνισή τους και όπως φαίνεται απότα βίντεο της Λόπεζ, αυτό που παρακολούθησε ολόκληρος ο πλανήτης ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και εντατικών προβών:

https://www.instagram.com/p/B_uv_teJnNC

Με εκρηκτικά, γεμάτα ενέργεια χορευτικά και μουσική, στο ημίχρονο του Super Bowl στο Hard Rock Stadium του Miami Gardens στην Φλόριντα, η Σακίρα και η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψαν την παράσταση.

Ο τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου φιλοξένησε τις δύο διασημότερες λατίνες σταρ μαζί στη σκηνή για 14 λεπτά με τις τραγουδίστριες να ερμηνεύουν δημοφιλείς επιτυχίες τους, πλαισιωμένες από δεκάδες χορευτές.

Πρώτη στη σκηνή του Super Bowl εμφανίστηκε η Σακίρα, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ ακολούθησε αμέσως μετά και το φινάλε βρήκε τις δύο τραγουδίστριες μαζί στη σκηνή στο κέντρο του γηπέδου που φωταγωγήθηκε από πυροτεχνήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ