ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Μέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου

AP Photo/Michael Sohn

Όλα τα ωραία έχουν, όπως φαίνεται ένα τέλος. Ακόμα και στο Χόλιγουντ, όπου ο παραμυθένιος γάμος της Μέγκαν Φοξ και του Μπράιαν Όστιν Γκριν, μετά από δέκα χρόνια και τρία παιδιά, οδεύει προς τη λήξη του

Οι φήμες σχετικά με το τέλος του γάμου του ζευγαριού φούντωσαν πριν από μερικές μέρες, όταν ο Μπράιαν Όστιν Γκριν δημοσίευσε μια φωτογραφία με πεταλούδες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Στο τέλος, οι πεταλούδες βαριούνται να κάθονται σε ένα λουλούδι για τόσο μεγάλο διάστημα. Αρχίζουν να αισθάνονται ότι πνίγονται. Είναι ένας υπέροχος, μεγάλος κόσμος και θέλουν να τον ανακαλύψουν».

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν χτες από τον πρωταγωνιστή της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» («Beverly Hills, 90210»), μέσω του podcast του. Όπως αποκάλυψε, η Φοξ ήταν εκείνη που του ζήτησε να περάσουν χρόνο χωριστά, μετά από την επιστροφή της από ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

«Συνειδητοποίησα όσο ήμουν μόνη, μακριά, ότι νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου και μου άρεσε καλύτερα αυτή η εμπειρία. Και νομίζω ότι είναι κάτι που ίσως αξίζει να δοκιμάσω για μένα», του είπε.

Αν και αυτό δεν τον ευχαρίστησε αρχικά, στην πορεία κατάλαβε ότι δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. «Θα την αγαπώ πάντα και θα με αγαπάει πάντα», είπε ο ηθοποιός. «Ποιος ξέρει αν αυτό είναι το τέλος του ταξιδιού. Έχουμε πολλή ζωή μπροστά μας», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι θα διατηρήσει φιλικές σχέσεις για το καλό των παιδιών τους, αν και όπως παραδέχτηκε ο Γκριν η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα είναι «μια μεγάλη αλλαγή και για τους δυο μας».

To ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης