ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Εμβολιάστηκε και προτρέπει τους θαυμαστές του να κάνουν το ίδιο (vid)

ΑP Photo

O «Εξολοθρευτής», Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Ο Σβαρτσενέγκερ βιντεοσκόπησε τον εμβολιασμό του και ανέβασε το βίντεο στα social media του, ποντάροντας στον αντίκτυπο που θα έχει όχι μόνο στους θαυμαστές του αλλά και πολιτικά.

Είναι ένας από τους διάσημους Αμερικανούς Ρεπουμπλικάνους, όχι όμως «τραμπικός». Ο Σβαρτσενέγκερ επί 4 χρόνια πολεμούσε την κυβερνητική πολιτικής ενός ηγέτη που καταφερόταν εναντίον τον μεταναστών («είμαι ένας από αυτούς»), αγνοούσε την κατεπείγουσα ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος (ο ίδιος είναι υπέρμαχος της καθαρής ενέργειας) και αρνείτο να φροντίσει έναν λαό εκατομμυρίων απέναντι στον φονικό ιό.

Ο Σβαρτσενέγκερ γνωρίζει καλά το πρόβλημα με τους αρνητές του εμβολίου. Για αυτό και η εικόνα του 73χρονου πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνιας να εμβολιάζεται ήταν δήλωση, την οποία έκανε ξεκάθαρη:

«Μόλις έκανα το εμβόλιο και θα το συνέστηνα σε όλους και όλες. Ακολουθήστε με, αν θέλετε να ζήσετε».

Και συμπλήρωσε στο twitter: «Σήμερα ήταν μια καλή μέρα. Δεν έχω υπάρξει πιο χαρούμενος περιμένοντας σε ουρά. Όσοι ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί, ακολουθήστε το παράδειγμά μου και κάντε το εμβόλιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης