ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Guardian αμφισβητεί την φιλανθρωπία του Sting

Instagram/ Wedding World

Jennifer Lopez, Sting και Enrique Iglesias ήταν οι διασκεδαστές στον γάμο που πολλά media ισχυρίζονται ότι κόστισε περίπου, αν όχι παραπάνω από, ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

 

Αν και οι καλλιτέχνες προστατεύονται στο συμβόλαιο τους για να μην εκθέτονται στα media οι αρπαχτές τους τα social media έγιναν μάρτυρες των όσων συνέβησαν πίσω από τις πόρτες του Safisa, που έγινε ένα “παλάτι από λουλούδια” με διάκοσμο που είχε έρθει από τη Μόσχα για να θυμίζουν την πατρίδα στο εστιατόριο του Παρισιού. μεταμορφώθηκε σε μία όαση από εκατομμύρια λουλούδια και ένα παλάτι με πανάκριβα έπιπλα - αντίκες που κατέφτασαν στην ρωσική πόλη από το Παρίσι.

Ο 28χρονος Said Gutseriev (γιος του μεγιστάνα πετρελαιοπαραγωγού Mikhail Gutseriev η περιουσία του οποίου εκιμάται στα 6,2 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes) και η 20χρονη Khadija Uzhakhova ένωσαν τις ζωές τους.

H νύφη φορούσε νυφικό Elie Saab που εκτιμάται στα 25.000 και πλέον δολάρια και το menu της γιορτής είχε πληθώρα φρέσκου sushi αλλά και 18 πιάτα “ευρωπαϊκών” γεύσεων.

Οι καλεσμένοι έφυγαν από τη δεξίωση με μία πολυτελή μπιζουτιέρα αξίας 3.000 δολαρίων και τους καλεσμένους αλλά και την οικογένεια διασκέδασαν οι Jennifer Lopez, Enrique Iglesias και Sting. Το νυχτοκάματο της JLo υπολογίζεται στα 1.6 εκατ. δολλάρια, το ίδιο και του πιο casual Ιglesias.

O Sting της yoga, του ταντρικού σεξ και της πράσινης φιλοσοφίας φημολογείται ότι ήταν ο καλλιτέχνης με την πιο ακριβή πληρωμή και πολλά media σχολίασαν αρνητικά τη συμμετοχή του σε ένα γάμο Ρώσου κροίσου.

“Ο Sting επαναλαμβάνει αυτό που είχε κάνει το 2010, όταν τραγούδησε για την κόρη Ρώσου ολιγάρχη που κατηγορείται ότι σκοτώνει τους αντιπάλους του και διατηρεί ένα καθεστώς με αίμα και δουλεία, έχοντας εκβιάσει στη φτώχεια τον πληθυσμό του Ουζμπεκιστάν” γράφει το άρθρο για την εκδήλωση όπου ο τραγουδιστής τίμησε την Gulnara Karimova, κόρη του προέδρου του Ουζμπεκιστάν, Ισλάμ Καρίμοφ, γνωστό για τα “ανύπαρκτα” ανθρώπινα δικαιώματα των φτωχών.

“O καλλιτέχνης και η σύζυγος του μπορύν να ξέρουν ότι η αλλαγή που θέλουν να φέρουν τον κόσμο δεν συμβαίνει με συνεργίες αμφίβολες και μαύρο χρήμα” σχολιάζει η Guardian ανάμεσα σε πολλά media που εκτιμούν ότι ο Sting έχει γίνει ένας αυλικός της ολιγαρχίας. “Θα ήθελα από τον Sting μια χάρη. Να πάρει έμπνευση από το γάμο και τους καλεσμένους που διασκέδασε και να γράψει ένα τραγούδι για αυτό, ίσως δύο. Μάλλον όχι. Να γράψει ένα ολόκληρο album που θα τιτλοφορήσει Fees Of Gold (Xρυσή Αρπαχτή)" καταλήγει η Marina Hyde.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης