ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Γουίνσλετ: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα περιττά κιλά, το bullying και η... εκδίκηση

Instagram

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, εξαιτίας των περιττών κιλών της, μίλησε η Κέιτ Γουίνσλετ, δίνοντας μάλιστα την καλύτερη απάντηση σε όσους την κορόιδευαν.

Η γνωστή ηθοποιός, παραδέχθηκε ότι στο σχολείο δεχόταν bullying από τις συμμαθήτριές της και – παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε - τους έδωσε πληρωμένη απάντηση.

«Όταν πήγαινα στο σχολείο δεχόμουν συχνά bullying, από άλλα κορίτσια επειδή ήμουν παχουλή. Αλλά η καριέρα μου είναι η εκδίκηση που πήρα. Αυτή η θαυμάσια καριέρα για την οποία είμαι ευγνωμονώ το Θεό. Τα παιδιά μου είναι υγιή και έχω μια υπέροχη ζωή. Κοιτάξτε με τώρα, κορίτσια», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο NBC.

Η Κέιτ Γουίνσλετ ποτέ δεν είχε πρόβλημα που δεν είναι slim. Μάλλον όλοι οι άλλοι είχαν για λογαριασμό της. Το μόνο που την νοιάζει είναι η οικογένειά της και η καριέρα της και κάνει τα πάντα για έναν ρόλο. Δεν διστάζει να τσαλακώνεται, να αλλάζει, να μεταμορφώνεται. Στο τέλος πάντα δικαιώνεται.

Παράδειγμα, η ταινία «Σφραγισμένα Χείλη» στην οποία εμφανιζόταν ατημέλητη, με αξύριστες μασχάλες και αρκετά γερασμένη. Στην ταινία «Τhe Dressmaker» πήρε αρκετά κιλά για να ενσαρκώσει την πρωταγωνίστρια, αποδεικνύοντας ότι δεν την ενδιαφέρει η εμφάνισή της αλλά η δουλειά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης