ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το νέο trailer του «Fifty Shades Darker» υπόσχεται περισσότερο σεξ

Δύο μήνες μετά το πρώτο trailer της συνέχειας "Fifty Shades Darker" που επιστρέφει στις αίθουσες το Φεβρουάριο του 2017, δύο χρόνια μετά το πρώτο "ερωτικό σκίρτημα" στις "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι" (Fifty Shades Of Grey) ο Christian (Jamie Dornan) και η Anastasia (Dakota Johnson) κάνουν ξανά σεξ. 

Το δεύτερο trailer υπόσχεται ερωτισμό, όχι βία, και δείχνει να θέλει να προετοιμάσει για μια πιο σκοτεινή ερωτική οδύσσεια ανάμεσα στον κύριο Γκρέι και το "θύμα" του -ή το ανάποδο. Στο πρώτο trailer υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλον ότι δεν θα υπάρχουν κανόνες. Στο δεύτερο όλα ξεκινάνε με εκείνον να επιστρέφει προσκαλώντας την σε φαγητό και εκείνη να του απαντάει: "θα φάω κάτι μαζί σου γιατί πεινάω".

Στο ένα λεπτό κάνουν ήδη σεξ. Παρακάτω τα υπόλοιπα.

Η ταινία θα προβληθεί ανήμερα της Γιορτής των Ερωτευμένων γιατί το σεξ και όλα γύρω από αυτό, πουλάει.

Το trailer των ρεκόρ

Το πρώτο trailer για το sequel προβλήθηκε 114 εκατομμύρια φορές σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μόλις στο πρώτο 24ωρο του εκθρονίζοντας από την πρώτη θέση ένα blockbuster που έγραψε ιστορία, το Star Wars: The Force Awakens. Μάλιστα μέσα στην πρώτη ώρα από την πρεμιέρα του το είδαν 2.5 εκατομμύρια χρήστεςστην επίσημη σελίδα της Universal στο Facebook.

Φέροντας την υπογραφή του Τζέιμς Φόλεϊ, ενός σκηνοθέτη που έχει σκηνοθετήσει πολλά επεισόδια του “House of Cards”, oι Jamie Dornan και Dakota Johnson επιστρέφουν στις θέσεις τους και γδύνονται ως Christian Grey και Anastasia Steele για να ανακαλύψουν ξανά τα όρια τους. Η επιστροφή της Kim Basinger αναμένεται με ενδιαφέρον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης