ΤΑΞΙΔΙ

COSMOTE Travel Pass: επικοινωνήστε όπως στο σπίτι σας σε ακόμη περισσότερες χώρες του πλανήτη

Ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς τη δυνατότητα επικοινωνίας και «σερφαρίσματος» σε Διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν νοείται, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν για το κόστος χρήσης του smartphone τους όταν βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η απάντηση στο πρόβλημα αυτό είναι υπηρεσίες όπως το COSMOTE Travel Pass, το οποίο, μάλιστα, είναι πλέον διαθέσιμο σε 68 νέες χώρες. Με την προσθήκη των επιπλέον προορισμών, η υπηρεσία roaming διατίθεται πλέον σε 108 χώρες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και δημοφιλών εξωτικών προορισμών για όσους σκοπεύουν να «αποδράσουν» τα Χριστούγεννα.

Η υπηρεσία της COSMOTE δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της εταιρείας να μπορούν, ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό, να χρησιμοποιούν τον χρόνο ομιλίας, τα ενσωματωμένα MB και τα SMS του προγράμματός τους αλλά και να δέχονται δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις, σαν να βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η χρήση της υπηρεσίας γίνεται με μια επιπλέον ημερήσια χρέωση, ανάλογα με την χώρα που επισκέπτονται οι συνδρομητές (Pass A & B) και μόνο για τις ημέρες που κάνουν χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής. Η διαφορά στο κόστος είναι εντυπωσιακή, ενώ οι συνδρομητές δεν έχουν το άγχος ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με υψηλούς λογαριασμούς, δεδομένου κιόλας ότι η COSMOTE προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία Roaming Data Limit, που θέτει ανώτατα όρια χρήσης δεδομένων στο εξωτερικό, στα συνεργαζόμενα δίκτυα, σε όλο τον κόσμο. Η COSMOTE έχει συνεργασία με περισσότερα από 450 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιαγωγής στους συνδρομητές της και στις πέντε ηπείρους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής (roaming) εκτός Ελλάδας έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας την ανάγκη των ταξιδιωτών να συνομιλούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή με τους συνεργάτες τους, και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, αξιοποιώντας τα mobile data και τις υπηρεσίες φωνής του προγράμματός τους όσο βρίσκονται στο εξωτερικό. Την τελευταία τετραετία, η χρήση mobile data στο roaming διπλασιάζεται σταθερά κάθε χρόνο.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης