TECH

Νέα εφαρμογή EYDAPP: Τρεις λειτουργίες που εκσυγχρονίζονται άμεσα

Τη νέα εφαρμογή της ΕΥΔΑΠ, για smartphones και tablet, έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν οι καταναλωτές, απολαμβάνοντας μία νέα εμπειρία βασισμένη στο User Experience (UX). Με το νέο EYDAPP μια σειρά από λειτουργίες εκσυγχρονίζονται άμεσα, με γνώμονα τη διευκόλυνση τους και την απλοποίηση των διαδικασιών - αρκεί οι χρήστες να κατεβάσουν εκ νέου την εφαρμογή που ταιριάζει στο λογισμικό τους.

Προβολή και απευθείας πληρωμή των λογαριασμών ΕΥΔΑΠ

Με τη νέα λειτουργία Barcode Scanning, στην ενότητα «Λογαριασμός», οι χρήστες σκανάρουν τον αριθμό παραστατικού τους, χωρίς να χάνουν χρόνο πληκτρολογώντας – μια διαδικασία που τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε πληρωμή.
Υπάρχει όμως και εναλλακτική δυνατότητα, καθώς μέσω της υπηρεσίας «Σύνδεση Χρήστη» μπορεί καθένας μας να αποθηκεύει τα στοιχεία του (username και password που έχει δοθεί κατά την εγγραφή στο www.eydap.gr). Κατόπιν, μέσω της σύνδεσης με αυτά, μπορεί να αποκτά πρόσβαση είτε στο λογαριασμό του, είτε σε όλες του τις παροχές.

Για την πληρωμή των λογαριασμών το νέο EYDAPP έχει εμπλουτιστεί και με τη ΔΙΑΣ - Διατραπεζικά Συστήματα, σε μία προσπάθεια εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών και ικανοποίησης των αιτημάτων των πελατών. Έτσι, αρκεί πλέον η Χρεωστική, Πιστωτική ή Προπληρωμένη Κάρτα του χρήστη, ώστε να εξοφλήσει το λογαριασμό του ή τη δόση του διακανονισμού του και μάλιστα, χωρίς να απομακρύνεται από το ασφαλές περιβάλλον της εφαρμογής EYDAPP.

Φυσικά, εξακολουθεί να ισχύει η υπηρεσία eBanking μέσω των συνεργαζόμενων Τράπεζων της ΕΥΔΑΠ, ενώ για την επόμενη έκδοση της εφαρμογής (στα προσεχή updates) έχει ήδη προγραμματιστεί να προστεθεί η δυνατότητα μερικής καταβολής.

Δήλωση Βλάβης και Ενημερώσεις

Με το νέο EYDAPP, οι χρήστες συνεχίζουν να έχουν τη δυνατότητα υποβολής δήλωσης βλάβης, που αφορά σε βλάβες εντός Αττικής και είναι μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες της εφαρμογής. Μέσω αυτής, κάθε χρήστης μπορεί να στείλει τη δήλωσή του από όπου και αν βρίσκεται, δηλώνοντας την τοποθεσία του προβλήματος μέσω Google Maps. Επιπλέον και εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος ο χρήστης, έχει τη δυνατότητα να επισυνάψει και μία φωτογραφία σχετική με τη δήλωσή του.

Στη συνέχεια, η υποβληθείσα δήλωση αποστέλλεται στο email του, για λόγους αρχείου, ενώ αποθηκεύεται επίσης και στη νέα υπηρεσία ιστορικού της εφαρμογής, με μία επιπλέον δυνατότητα: Αυτή της επανα-υποβολής της, με το πάτημα ενός κουμπιού, σε περίπτωση που αυτή δεν έχει επιλυθεί.

Το ανανεωμένο EYDAPP όμως παρέχει και συγκεκριμένες επιπλέον δυνατότητες στους χρήστες:

- Να έχουν 24/7 Live ενημερώσεις για τις διακοπές υδροδότησης,

- Να μπορούν να επικοινωνούν απευθείας τηλεφωνικά με τις 24ώρες γραμμές 1022 και 2102144444 ή μέσω email στο 1022@eydap.gr

- Να μπορούν να εντοπίζουν το πλησιέστερο σε αυτούς Ταμείο ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών ΕΥΔΑΠ, μέσω GPS.

Επιπλέον, τώρα, το EYDAPP διατίθεται και στα Αγγλικά: Οι χρήστες, ανοίγοντας την εφαρμογή για πρώτη φορά, ερωτώνται σε ποια γλώσσα επιθυμούν να τη χρησιμοποιούν, επιλέγοντας ανάμεσα σε Ελληνικά και Αγγλικά. Στη συνέχεια κατευθύνονται στις νέες διαδραστικές οδηγίες, ενώ μέσω της χρήσης του νέου burger menu, δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουν και πάλι τη γλώσσα προτίμησης, να ανατρέξουν στις οδηγίες, όπως επίσης και να συνδεθούν (login) ή να αποσυνδεθούν (logout) από τα στοιχεία τους.

Αξίζει να αναφέρουμε, τέλος, πως η νέα εφαρμογή EYDAPP όπως και το minisite της εφαρμογής eydapp.gr ή eydapp.com, πληρούν τις προδιαγραφές για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, όπως ορίζονται από τις οδηγίες προτύπου WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) 2.0. σε Level AΑ. Οι συγκεκριμένες οδηγίες προσβασιμότητας, χαρακτηρίζουν την ιστοσελίδα και την εφαρμογή EYDAPP φιλική για ΑΜΕΑ, καλύπτοντας μια αρκετά μεγάλη θεματολογία, προκειμένου να καταστεί ευκολότερο να περιηγηθούν στο περιεχόμενο και να κάνουν χρήση των λειτουργιών όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν.

Η ΕΥΔΑΠ εγκαινιάζει μια νέα εποχή διάδρασης με τους χρήστες του δικτύου της, που παρέχει στις βρύσες των πολιτών της Αττικής ένα από τα πιο ποιοτικά νερά της Ευρώπης. Πλέον όλοι μας μπορούμε εύκολα, απλά και χωρίς καθυστερήσεις να επικοινωνήσουμε με την υπηρεσία, μέσα από το κινητό μας τηλέφωνο. Είτε για να εξοφλήσουμε τον λογαριασμό μας, είτε για να ενημερώσουμε ή να ενημερωθούμε για ό,τι χρειαζόμαστε, το EYDAPP μας διασφαλίζει ως προς την αξιοπιστία και την ασφάλεια των συναλλαγών. Είναι το νέο μας εργαλείο για απλούστερες, άμεσες και καθόλου χρονοβόρες συνδιαλλαγές με μία από τις ποιοτικότερες υπηρεσίες στην Αττική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης