ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Το τροχαίο και οι μοιραίες συμπτώσεις

Παντελής Παντελίδης: Το τροχαίο και οι μοιραίες συμπτώσεις
Παντελής Παντελίδης

Πανελλήνιο πένθος έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας. 

Το μοιραίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8:20 το πρωί, στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη διασταύρωση με την οδό Θράκης, στο Ελληνικό, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το Σάββατο, στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας θα γίνει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κηδεία του Παντελή Παντελίδη. Η οικογένεια του ακόμα όμως δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η επίσημη έκθεση της Τροχαίας, στην οποία περιγράφετεαι η τραγική εξέλιξη του δυστυχήματος. "Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα", αναφέρει η έκθεση.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, πλήθος κόσμου μετέβη στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε νεκρός μετά το τροχαίο.

Ο Παντελής Παντελίδης διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο έχουν μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό, με τη μία να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

simeiotroxaiou2 copy

Πηγή CNN Greece

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα είναι πιθανό να γλιτώσει τον ακρωτηριασμό.

Ο θάνατος βρήκε τον νεαρό τραγουδιστή μία μέρα πριν την πρεμιέρα του, 19 Φεβρουαρίου, στο κέντρο διασκέδασης Teatro, όπου θα εμφανίζονταν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Μάλιστα ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για τις εμφανίσεις του με το συγκεκριμένο σχήμα και μετρούσε αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα της Παρασκευής μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

pp1

Ο Παντελής Παντελίδης είχε βρεθεί τις τελευταίες μέρες στο... μάτι του κυκλώνα, εξαιτίας νέου τραγουδιού του, με αναφορές στα κατεχόμενα της Κύπρου. Ο στίχος που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ανάγκασε τον δημοφιλή καλλιτέχνη να αποσύρει το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν: «θυμίζεις γκόμενα, που τριγυρνά στα κατεχόμενα».

Στο άκουσμα του θανάτου του νεαρού τραγουδιστή πάντως, το Twitter γέμισε με δηλώσεις "μετάνοιας" για την αυστηρή κριτική που του ασκήθηκε.

Μόλις άρχισε να διαδίδεται η τραγική είδηση, πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στη γειτονιά που μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης, στη Νέα Ιωνία, για να μάθει λεπτομέρειες για το τροχαίο, αλλά και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού τραγουδιστή «μούδιασε» τους χιλιάδες θαυμαστές του, ενώ σοκαρισμένοι είναι και οι συνάδελφοί του, που εκφράζουν τη θλίψη τους και τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media, με τη Δέσποινα Βανδή να έχει "ντύσει" στα μαύρα της σελίδα της στο Facebook, σε ένδειξη πένθους.

pantel1

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. Ο Παντελής ήταν αυτοδίδακτος, μόνος του έμαθε να παίζει μουσικά όργανα, ενώ παρότι τα τελευταία χρόνια τα τραγούδια του σημείωναν μεγάλη επιτυχία, συνέχισε να εργάζεται στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, που διατηρούσε μαζί με την οικογένεια του στη Νέα Ιωνία. Ο ίδιος είχε πολύ στενή σχέση με την οικογένειά του, και ειδικά με τη μητέρα του, όπως είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Από μικρός έγραφε τραγούδια, τα οποία βιντεοσκοπούσε και τα έστελνε στους φίλους του, οι οποίοι τα ανέβασαν στο YouTube, μέσα από το οποίο και έγινε γνωστός. Πολλοί ήταν τότε αυτοί που μίλησαν για το «φαινόμενο Παντελίδη», καθώς ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα που έγινε διάσημος μέσω του διαδικτύου και κατάφερε να κατακτήσει τις πίστες.

Τραγική σύμπτωση ή κακόγουστο παιχνίδι της μοίρας, μία κακόβουλη φάρσα που είχαν κάνει άγνωστοι το 2012 και ήθελε τον Παντελή Παντελίδη νεκρό σε τροχαίο...

Διαβάστε ακόμη

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν "τίμιος". Aποσπάσματα από την τελευταία του συνέντευξη σε έντυπο

Παντελής Παντελίδης: Πλήθος κόσμου στο σημείο του δυστυχήματος

Παντελίδης: Θλίψη στην εγχώρια showbiz

Παντελίδης: Για σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένη η τελευταία πρόβα

Παντελίδης: Η ξεχωριστή σχέση με τη μητέρα του

Παντελίδης: Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο (pics)

Παντελής Παντελίδης: Ένα «αστέρι» που έφυγε νωρίς

Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ