ΕΛΛΑΔΑ

Παντελίδης: Πρόλαβε να ζητήσει συγνώμη για το τραγούδι για τα κατεχόμενα

Παντελίδης: Πρόλαβε να ζητήσει συγνώμη για το τραγούδι για τα κατεχόμενα

Αναπάντεχη ήταν η απώλεια του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην παραλιακή στην περιοχή της Βούλας. Πριν από λίγες μέρες είχε προκληθεί σάλος με τραγούδι του τραγουδιστή που έκανε αναφορά στα κατεχόμενα.

Πριν από λίγες μέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος ετοιμαζόταν για την πρεμιέρα του, είχε γράψει ένα τραγούδι, το οποίο αφιέρωσε στους φίλους του Κύπριους προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τα views που του χαρίζουν στα τραγούδια του στο Youtube.Οι στίχοι του τραγουδιού προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη.

“Με συγχωρείς για τα επόμενα, μα έχω εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, πλέον θυμίζεις γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα”, ανέφεραν οι στίχοι του τραγουδιού και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, τόσο από χρήστες του διαδικτύου, όσο και από διάφορα μέσα.



Οι στιχοι απο το τραγουδι που ειπα για πρωτη φορα στη Λευκωσια στην προ ολιγων ημερων συναυλια μου.Ενα "ερωτικο" και οχ...

Δημοσιεύτηκε από παντελεημων σταυρος παντελιδης στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016


Ωστόσο, το τραγούδι δεν είχε την απήχηση που περίμενε και ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να το αποσύρει, κάνοντας μια ανάρτηση στο Facebook.

“Αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κυπρίους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε”, έγραψε στο λογαριασμό του.

“Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελληνόπουλο, το απαρνήθηκε προτιμώντας να ζήσει τη μεγάλη ζωή με έναν πλούσιο Τούρκο στη μεριά των κατεχόμενων”, σημείωσε και εξηγεί “Είναι μία ερωτική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που μου έχουν εξιστορηθεί κατά καιρούς και με πείραξαν”.

Ο ίδιος επεσήμανε πως γνώριζε τη σοβαρότητα της λέξης κατεχόμενα και πως συμπονεί και σέβεται τους Ελληνοκυπρίους.

Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελλ...

Posted by PANTELIS PANTELIDIS (official) on Tuesday, 16 February 2016


ΔΗΜΟΦΙΛΗ