ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η τρομακτική κούκλα ρομπότ του «Squid Game» επιστρέφει στο νέο trailer

Η τρομακτική κούκλα ρομπότ του «Squid Game» επιστρέφει στο νέο trailer
Ενώ το "The Challenge" δεν είναι θέμα ζωής ή θανάτου, όπως απεικονίζεται γραφικά στην ομώνυμη σειρά, η προεπισκόπηση του ριάλιτι παρουσίασε σκηνικά και παιχνίδια σχεδόν πανομοιότυπα με αυτά του «Squid Game». photo: Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα trailer για το «Squid Game: The Challenge» τη Δευτέρα, δίνοντας την πρώτη πλήρη ματιά στο πολυαναμενόμενο διαγωνιστικό σόου του ριάλιτι που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά του 2021 της Νότιας Κορέας «Squid Game».

Ενώ το «The Challenge» δεν είναι θέμα ζωής ή θανάτου, όπως απεικονίζεται γραφικά στην ομώνυμη σειρά, η προεπισκόπηση του ριάλιτι παρουσίασε σκηνικά και παιχνίδια σχεδόν πανομοιότυπα με αυτά του «Squid Game».

Η Young-hee, η εμβληματική animatronic κούκλα από το «Squid Game», εμφανίζεται καθώς οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάζουν την τύχη τους σε ένα παιχνίδι «Red Light, Green Light».

Το trailer περιλαμβάνει επίσης μια ματιά στην τρομακτική γυάλινη γέφυρα, τα παιχνίδια με κηρήθρα και μάρμαρο, καθώς και τις εμφανίσεις των Pink Soldiers που διευθύνουν τα παιχνίδια.

«Αυτό είναι ένα άγριο παιχνίδι», λέει ένας άγνωστος διαγωνιζόμενος στο trailer, καθώς εμφανίζονται κλιπ παικτών που τσακώνονται για φαγητό ή κοιτούν ψηλά τη γιγάντια σφαίρα γεμάτη με το ισχυρό χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα με μια επίσημη σύνοψη, η σειρά ακολουθεί 456 διαγωνιζόμενους που «μπαίνουν στο διαγωνιστικό σόου επιδιώκοντας μια ανταμοιβή 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων που θα αλλάξει τη ζωή τους».

«Καθώς ανταγωνίζονται μέσα από μια σειρά παιχνιδιών εμπνευσμένων από το αρχικό σόου - συν τις εκπληκτικές νέες προσθήκες - οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας τους θα τεθούν σε δοκιμασία, ενώ οι ανταγωνιστές αποκλείονται γύρω τους», αναφέρεται.

Η σειρά του 2021 "Squid Game" ακολουθεί μια ομάδα διαγωνιζόμενων που δεν έχουν χρήματα, που διαγωνίζονται σε μια σειρά από θανατηφόρα παιδικά παιχνίδια για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο. Η βραβευμένη σειρά έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix. Θα δούμε επίσης και μια δεύτερη σεζόν, αν και η ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Το «Squid Game: The Challenge» θα μεταδοθεί στο Netflix στις 22 Νοεμβρίου, με νέα επεισόδια να κάνουν το ντεμπούτο τους κάθε εβδομάδα.

Terrifying ‘Squid Game’ robot doll makes a comeback in new trailer for Netflix’s competition series

ΔΗΜΟΦΙΛΗ