ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τις αυτοκτονικές της σκέψεις λόγω μόντελινγκ αποκάλυψε σε συνέντευξη η Ζιζέλ Μπούντχεν

Τις αυτοκτονικές της σκέψεις λόγω μόντελινγκ αποκάλυψε σε συνέντευξη η Ζιζέλ Μπούντχεν
Η Ζιζέλ Μπούντχεν τον περασμένο Μάιο στο Met Gala του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης EPA/JUSTIN LANE

Για το άγχος της ζωής ενός κορυφαίου σούπερ μόντελ, που έβαλε στο μυαλό της ακόμη και αυτοκτονικές σκέψεις, μίλησε στην εκπομπή «CBS News Sunday Morning» και τον δημοσιογράφο Λι Κόουαν η Ζιζέλ Μπούντχεν.

Μιλώντας για την καριέρα της, η 43χρονη Ζιζέλ την περιέγραψε σαν να βρισκόταν «σε τούνελ».

«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έμπαινα στα στούντιο και πνιγόμουν. Ζούσα στον 9ο όροφο και ανέβαινα με τις σκάλες γιατί φοβόμουν ότι θα κολλήσω στο ασανσέρ».

Συνέχισε να περιγράφει τα συναισθήματά της, λέγοντας: «Ξέρεις, όταν δεν μπορείς να αναπνεύσεις ακόμα και όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά, νιώθεις ότι "δεν θέλω να ζήσω έτσι", καταλαβαίνετε τι εννοώ;».

«Σκέφτηκες πραγματικά να πηδήξεις;, την ρώτησε ο Κόουαν. «Ναι. Για ένα δευτερόλεπτο», απάντησε η Μπούντχεν.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ζιζέλ περιέγραψε τον ξέφρενο τρόπο ζωής της εκείνη την εποχή.

«Ενώ όλοι με κοίταζαν απ' έξω και νόμιζαν ότι τα είχα όλα, εγώ έπινα μόκα φραπουτσίνο για πρωινό με τρία τσιγάρα, και έπινα ένα μπουκάλι κρασί το βράδυ για να ηρεμήσω απ' όλο τον καφέ που είχα πιει».

Η Ζιζέλ μίλησε ανοιχτά και για τον χωρισμό της μετά από 13 χρόνια γάμου με τον σούπερ σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι. Η μητέρα του 13χρονου Μπέντζαμιν και της 10χρονης Βίβιαν, αποκάλυψε πως δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν και ήλπιζε. «Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι 50 χρόνια και ήθελα πολύ να συμβεί αυτό. Του εύχομαι πάντα τα καλύτερα και είμαι τόσο ευγνώμων που μου χάρισε δύο υπέροχα παιδιά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Μπούντχεν έχει βρει παρηγοριά στο χώρο της ευεξίας, δίνοντας προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα της και κάνοντας διαλογισμό, γυμναστική και υγιεινή διατροφή για να βρει ισορροπία.

«Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα τα διαφορετικά εργαλεία που έχω για να με στηρίζουν σε αυτές τις περιόδους, θα ήταν πολύ δύσκολο», δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ