ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Το τέλος ενός γάμου

Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Το τέλος ενός γάμου
ΑP Photo

Δείχνουν να επαληθεύονται οι φήμες που θέλουν το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν και τον αθλητή του NFL Τομ Μπρέιντι να βρίσκονται στα πρόθυρα διαζυγίου.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι μένουν εδώ και μήνες σε διαφορετικά σπίτια, το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το Pagesix και δημοσίευμά του το οποίο επικαλείται πολλές πηγές, το μοντέλο και ο αθλητής έχουν προσλάβει δικηγόρους, προκειμένου να λήξει ο γάμος τους και να χωρίσουν την τεράστια περιουσία τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε μία επανένωση πριν από λίγες ημέρες λόγω του τυφώνα Ίαν, καθώς το έντονο καιρικό φαινόμενο στάθηκε αφορμή για να επιστρέψει προσωρινά ο Μπρέιντι στο σπίτι της Ζιζέλ. Ο αθλητής ζει στη Φλόριντα, εκεί όπου χτύπησε με τη μεγαλύτερη σφοδρότητα ο τυφώνας.

Η είδηση ότι το ζευγάρι ζει κάτω από διαφορετική στέγη έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο πολλά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το μοντέλο και ο αθλητής μένουν σε διαφορετικά σπίτια εδώ και μήνες.

Η απουσία της Ζιζέλ από τον αγώνα του Μπρέιντι την περασμένη Κυριακή συζητήθηκε έντονα, καθώς οι φήμες για χωρισμό είχαν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

Δημοσιεύματα έκαναν επίσης λόγο για ομηρικούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού, οι οποίοι αυξάνονταν σε συχνότητα και ένταση το τελευταίο διάστημα.

Το μοντέλο και ο αθλητής ήταν 13 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την 9χρονη Βίβιαν, τον 12χρονο Μπέντζαμιν και τον 15χρονο Τζον-Έντουαρντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ