ΚΟΣΜΟΣ

Συνήλθε από το κώμα ο Όντομ και επικοινώνησε με τους γιατρούς

Συνήλθε από το κώμα ο Όντομ και επικοινώνησε με τους γιατρούς
Garret Elwood Getty images

Ξύπνησε από το κώμα ο πρώην σταρ του NBA, Λαμάρ Όντομ, αν και οι πληροφορίες τον ήθελαν εγκεφαλικά νεκρό. Την ώρα που οι γιατροί του δήλωναν απαισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του, τα αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την χαρμόσυνη είδηση την Παρασκευή.

Μετά τρία 24ωρα από τη στιγμή που ο Λαμάρ βρέθηκε αναίσθητος σε πολυτελή οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, ο 35χρονος άνοιξε τα μάτια του και ζήτησε να μιλήσει με την Κλόε Καρντάσιαν, από την οποία δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «E!», ο Λαμάρ είπε στην Κλόε Καρντάσιαν «Γεια σου», ενώ απάντησε θετικά, όταν οι γιατροί τον ρώτησαν αν ήθελε να δει τα παιδιά του.

H αμερικανική ιστοσελίδα Radar είχε αναφέρει την Παρασκευή πως πολλές πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο 35χρονος Όντομ είναι κλινικά νεκρός, αφού είχε προηγηθεί υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, χαπιών και κοκαΐνης, κατά τη διάρκεια πάρτι σε οίκο ανοχής.

«Δεν έχει καμία εγκεφαλική δραστηριότητα. Είναι εγκεφαλικά νεκρός. Οι έλεγχοι δεν έδειξαν καμία λειτουργία», έλεγαν στο Radar πηγές από το νοσοκομείο, σημειώνοντας πως η λειτουργία των νεφρών του μειώνεται καθημερινά και υποβάλλεται σε διάλυση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ