Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την 35χρονη ορειβάτη στον Όλυμπο
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έληξε το θρίλερ που ήταν σε εξέλιξη με την 35χρονη ορειβάτη, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά στον Όλυμπο.
Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας την παρέλαβε από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης», όπου είχε μεταφερθεί μετά τον εντοπισμό και τη διάσωσή της, και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, περίπου στις 1:30, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.
Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης».
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή εναέριων μέσων. Η ορειβάτης τραυματίστηκε μετά από πτώση στο λούκι του Στεφανιού σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρα.
Η γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 17:00 και μεταφέρθηκε με φορείο στο καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης», καθώς το ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας δεν μπόρεσε να την προσεγγίσει και αποχώρησε από την περιοχή επειδή κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του τελείωσαν τα καύσιμα.
Βαρτζόπουλος: Θα πρέπει να ζητήσουμε όλοι την άρση της ασυλίας μας
11:38
Η απειλή Τραμπ να πλήξει «εξαιρετικά σκληρά» το Ιράν κλονίζει τις παγκόσμιες αγορές
11:33
Το Freelander έγινε μάρκα που επιδιώκει παγκόσμια παρουσία
11:32
Η Παπαστράτος επενδύει στους «Τεχνικούς του Αύριο»: Νέος κύκλος 35 προσλήψεων στο εργοστάσιο Ασπροπύργου
11:27