ΚΟΣΜΟΣ

Διπλό έγκλημα Κύπρος: Θρίλερ με το σημείο της δολοφονίας του ζευγαριού

Διπλό έγκλημα Κύπρος: Θρίλερ με το σημείο της δολοφονίας του ζευγαριού
Pixabay

Συνεχίζεται το θρίλερ αναφορικά με το διπλό έγκλημα που σημειώθηκε στον Στρόβολο της Κύπρου, με τις αστυνομικές Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στον δράστη.

Οι έρευνες παραμένουν στο σκοτάδι, με τις πληροφορίες ακόμη και σχετικά με τον χρόνο τον τόπο στον οποίο διαπράχθηκαν οι δύο δολοφονίες να είναι συγκεχυμένες. Δημοσίευμα της Καθημερινής Κύπρου, κάνει λόγο για ανατροπή στην υπόθεση, υποστηρίζοντας πως διαθέτει πληροφορίες που δείχνουν πως η δολοφονία του ζευγαριού δεν έγινε στο υπνοδωμάτιό τους, όπως είναι μέχρι σήμερα γνωστό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η μεν σύζυγος δέχθηκε την επίθεση των δραστών στο υπνοδωμάτιο, την ώρα που κοιμόταν, ενώ ο σύζυγός της δολοφονήθηκε στο σαλόνι, στο ισόγειο του σπιτιού. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ το μοιραίο βράδυ, όμως ξύπνησε από τον θόρυβο που ακούστηκε από τον επάνω όροφο και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά για να δει τι είχε συμβεί.

Εκτιμάται πως ο δράστης ή οι δράστες, τον έσπρωξαν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ισόγειο του σπιτιού, εκεί όπου δέχθηκε την άγρια επίθεση με μαχαίρι.

Η εκδοχή αυτή πάντως, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα κυπριακού μέσου, διαψεύδεται από αστυνομικές πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν πως και τα δύο θύματα βρέθηκαν νεκρά στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πολίτης, το ζευγάρι βρέθηκε δολοφονημένο εντός του υπνοδωματίου του, η γυναίκα πάνω στο κρεβάτι και ο άνδρας στο πάτωμα δίπλα από αυτό, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως το αίμα ήταν τόσο πολύ που το δωμάτιο ήταν σχεδόν πλημμυρισμένο.

Το βέβαιο είναι πως οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ