ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το viral σεξ της ημέρας: Η πριγκιπική Πίππα και άλλες ιστορίες

Το viral σεξ της ημέρας: Η πριγκιπική Πίππα και άλλες ιστορίες

Κάθε Πέμπτη ο αγαπημένος τύπος ελαφρών ηθών ξεσπαθώνει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Κάθε Πέμπτη όλα όσα ήξερες για τους διάσημους ανατρέπονται.

Αυτά είναι όλα όσα δεν νοιάστηκες καθόλου να μάθεις αλλά θα το πάθεις γιατί οι διάσημοι είναι σαν τις κατσαρίδες. Επιβιώνουν και ορίζουν τη χαμηλή σε λιπαρά επικαιρότητα. Πάρε μια κούπα στο χέρι, άπλωσε τα μέλη σου κάπου άνετα και ξεκίνα να κάνεις Ωωωω!

Ωωωω νο.1. Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε σεξ με την Πίππα παλιά και τώρα το ξανακάνει

Σύμφωνα με το περιοδικό OK! ο αδελφός του Ουίλιαμ και γαμπρός της Κέιτ Μίντλτον είναι και κάτι παραπάνω. Είναι και εραστής και σύντροφος της νύφης του που έχουμε συμφωνήσει να τη λέμε Πίππα ενώ το όνομα της προφέρεται Πέππα αλλά δεν είμαστε αγγλοσάξωνες και για αυτό κάνουμε ό,τι επιθυμούμε.

Το σοκαριστικό για την Ελισάβετ νέο αποκαλύπτει το περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας που ισχυρίζεται ότι η Κέιτ είναι ενθουσιασμένη με το νέο ενώ ο Ουίλιαμ καθόλου. “Kόψτο” φέρεται να είπε στον μικρό αδελφό του ο Πρίγκιπας όταν έπιασε το νέο ζεύγος στα πράσα πριν κάποιες μέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Χάρι κοκκίνησε (και άλλο) από ντροπή ενώ η Πίπ έβαλε, πάντα από ντροπή, το κεφάλι της στο αρρενωπό στέρνο του νέου συνοδοιπόρου στη δύσκολη ζωή της. Υποθέτουμε ότι και το στήθος του Χάρι ήταν κόκκινο επίσης. Συγχαρητήρια από όλους στο αγαπημένο ζευγάρι και ανυπομονούμε να βρεθούμε, έστω και σαν κοριοί σε κάποιοι οικογενειακό τσιμπούσι τους εκεί στο Κένσινγκτον ή και όπου αλλού.

Επιπλέον το ΟhΚ! μας ενημέρωσε ότι

- η Κόρτνει Κοξ χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Τζόνι ΜακΝτέιτ (ποιόν;)

- η Σάρα Χάιλαντ του Modern Family είναι μάλλον αλκοολική αφού κάνει αναρτήσεις στο Twitter όπως “εδώ περνάω την ώρα μου με ένα ή και δύο μπουκάλια κρασί”

- η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε έξαλλα τα παιδιά της που την έβρισαν σκαιότατα μπροστά σε συνδαιτυμόνες σε εστιατόριο του Λος Άντζελες γιατί δεν τους άφησε να γευθούν μία πάβλοβα ή κάτι που έμοιαζε με τέτοια

- ο παντρεμένος Άνταμ Λεβίν των Maroon 5 ίσως κάνει σεξ, ίσως όχι με διαγωνιζόμενη στο σόου ταλέντων The Voice στο οποίο και υποδύεται τον κριτή

- η Τζέσικα Σίμπσον ίσως αποκτήσει, ίσως όχι δικό της σόου στην τηλεόραση κάνοντας την αστεία.

- η Χιλάρια Μπόλντουιν, σύζυγος του Άλεκ, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη που ο άντρας της συμπρωταγωνιστεί με την Ντεμί Μουρ που είναι μια πλανεύτρα

και τέλος η Τζένιφερ Άνιστον σκοπεύει να σχεδιάσει ρούχα για γυναίκες, ο σύντροφος της Τζάστιν Θερού σκοπεύει να σχεδιάσει ρούχα για άντρες και εγώ σκοπεύω να σας ανακοινώσω ότι δεν θα έχουμε άλλα Ωωωω! για απόψε. Εδώ καίγονται οι τουαλέτες στο Μπάκινγχαμ και εσύ ασχολείσαι ακόμη με θνητές αποχετεύσεις;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ