ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σταμάτα ό,τι κάνεις. Aυτή είναι η πρώτη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία των νέων Γουίνδσορ

Σταμάτα ό,τι κάνεις. Aυτή είναι η πρώτη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία των νέων Γουίνδσορ
Chris Jelf for Kensington

Στη δημοσιότητα έδωσε το παλάτι της Βρετανίας τη φωτογραφίας με την οποία οι πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μιντλτον, μίνι πρίγκιπας Τζορτζ και πιο μίνι πριγκίπισσα Σαρλότ σκοπεύουν να συνοδέψουν τις χριστουγεννιάτικες ευχητήριες κάρτες τους.

Τραβηγμένη τον Οκτώβριο από τον φωτογράφο Chris Jelf στο φθινοπωρινό Παλάτι του Κένσινγκτον το οικογενειακό πορτρέτο είναι όσο γλυκό και προβλεπόμενο περιμένεις. Η μόλις 6 μηνών πριγκίπισσα και ο 2 ετών αδελφός της μοιάζουν πραγματικά χαρούμενη στην αγκαλιά των γονιών τους αλλά η φωτογραφία συνοδεύεται και από άλλες συγκλονιστικές ειδήσεις για αυτούς που ζούν καλύτερα.

Τι άλλο μάθαμε σήμερα για τους γαλαζοαίματους

1. Η οικογένεια θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα στην εξοχική τους κατοικία στο Anmer Hall.

2. Είναι πολύ πιθανό ο μίνι Γεώργιος να πάρει δώρο κάτι που πετάει καθώς έχει αδυναμία σε αεροπλανάκια και ελικόπτερα.

3. Όσο θα ψιθυρίζουν εορταστικές μελωδίες εκεί στο Anmer Hall κάθε πτήση επάνω από εκεί θα είναι απαγορευμένη για λόγους ασφαλείας.

https://www.instagram.com/p/p

4. Μετά τις γιορτές, τον Ιανουάριο, ο Γεώργιος θα ξεκινήσει στο Μοντεσσοριανό Σχολείο Westacre του Νόρφολκ, της περιοχής που βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας.

5. Η επιλογή είναι ενδιαφέρουσα καθώς ο Γεώργιος θα μάθει τι σημασία του να μεγαλώνεις βάση του εκλεκτικού συστήματος εκπαίδευσης που επινόησε η Ιταλίδα γιατρός και εκπαιδευτικός Μαρία Μοντεσσόρι η οποία γεννήθηκε το 1870 στην Ιταλία, σπούδασε Ιατρική και στην συνέχεια Παιδαγωγικά, Φιλοσοφία και Ψυχολογία, στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημίου η Μοντεσσόρι ασχολήθηκε με παιδιά με νοητική υστέρηση και διαπίστωσε ότι η Παιδαγωγική πρέπει να συνεργαστεί με την Ιατρική για την θεραπεία τους. “Ακόμα και αυτά τα άτυχα παιδιά, όταν ενθαρρύνονται κατάλληλα, αποκτούν ένα αυθόρμητο ενδιαφέρον στη μάθηση και μία αυθόρμητη αυτοπειθαρχία” είχε πει χαρακτηριστικά. Φαντάσου πόσο απίθανα θα μεγαλώσει λοιπόν ο τυχερός, πολύ χαρούμενος, Γεώργιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, αδελφός της πάντα απορημένης με τον κόσμο σήμερα Σαρλότ.

https://www.instagram.com/p/p

Διαβάστε και αυτά

26 πράγματα που μπορεί να αναρωτιέται η πριγκίπισσα Σαρλότ

Σκάνδαλο στο παλάτι! Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε σεξ με την Pipa

O Κινέζος «αυτοκράτορας» συνάντησε την Ελισσάβετ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ