Η κυβέρνηση στέλνει αεροπλάνο για τους εγκλωβισμένους Έλληνες στη Ρουμανία
Ώρες αγωνίας ζουν από το βράδυ της Παρασκευής (4/1) 201 ταξιδιώτες - ανάμεσά τους και πολλοί Έλληνες- που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα, στη Ρουμανία.
Οι επιβάτες ταξίδευαν με αεροπλάνο από το Λονδίνο με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα μας, η πτήση προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο της δυτικής Ρουμανίας.
Λύση για την επιστροφή των 201 επιβατών δόθηκε με μέριμνα του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.
Η πτήση θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 12:30 μετά το μεσημέρι για να παραλάβει τους επιβάτες από το ρουμανικό αεροδρόμιο, και αναμένεται να αναχωρήσει από την Τιμισοάρα στις 15:00 ώρα Ελλάδας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου παραδέχθηκε ότι είχε συναντήσει τον Τζέφρι Επστάϊν δύο φορές
17:22
Ένα GPS 97 εκατ. ετών που καθοδηγούσε τα προϊστορικά ζώα ανακάλυψαν επιστήμονες
17:13
Συρία: Οι κυβερνητικές δυνάμεις εισήλθαν στην κουρδική πόλη Καμισλί
17:02
Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 56χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 78χρονης θείας του
16:53