ΣΠΟΡ

Εμιλιάνο Σάλα: Συγκινεί το μήνυμα της αδελφής του ποδοσφαιριστή

Εμιλιάνο Σάλα: Συγκινεί το μήνυμα της αδελφής του ποδοσφαιριστή
REUTERS/Stephane Mahe

Συγκινεί το μήνυμα που στέλνει η αδελφή του Εμιλιάνο Σάλα, μετά τη γνωστοποίηση από πλευράς Αρχών πως η σορός που εντοπίστηκε στα συντρίμμια του αεροσκάφους ανήκει στον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Η αστυνομία της κομητείας Ντόρσετ (νοτιοδυτική Αγγλία) ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ότι το πτώμα που ανασύρθηκε από το κουφάρι του μικρού αεροσκάφους το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από το στενό της Μάγχης την 21η Ιανουαρίου ήταν αυτό του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Ο ιατροδικαστής «θα συνεχίσει την έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου», διευκρίνισε η αστυνομία.

Η αδερφή του Σάλα, Ρομίνα, τον αποχαιρέτησε μέσω Facebook. Αρχικά ανήρτησε μια φωτογραφία του αδερφού της με τη μητέρα τους και στη συνέχει ανέβασε μία φωτογραφία του Εμιλιάνο Σάλα στο γήπεδο της Ναντ. Στη λεζάντα γράφει: «Η ψυχή σου θα λάμπει για πάντα στην ψυχή μου, φωτίζοντας έτσι την ύπαρξή μου. Σ’ αγαπάω».

Εμιλιάνο Σάλα: Ανασύρθηκε σορός από το κουφάρι του μικρού αεροσκάφους

All Star Game: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί των αρχηγών Αντετοκούνμπο - Τζέιμς

«Το αεροπλάνο μοιάζει να διαλύεται, φοβάμαι»: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του Εμιλιάνο Σάλα

Τα συντρίμμια του μονοκινητήριου Piper Malibu στο οποίο επέβαιναν ο πιλότος, 59 ετών, και ο πρώην επιθετικός της Νάντης, που πήγαινε να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη νέα του ομάδα, την Κάρντιφ Σίτι, εντοπίστηκε την Κυριακή στον βυθό, κοντά στο σημείο όπου έπαψε να εκπέμπει, στη Μάγχη, σε βάθος 67,7 χιλιομέτρων, περίπου είκοσι χιλιόμετρα βόρεια από το αγγλονορμανδικό νησί Γκέρνζι.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα. Η AIIB ελπίζει ότι τα στοιχεία που συγκέντρωσε, τα υποβρύχια πλάνα που τράβηξαν τηλεκατευθυνόμενα, μη επανδρωμένα υποβρύχια οχήματα (ROV), θα επιτρέψουν να εξιχνιαστεί η τραγωδία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ