ΚΟΣΜΟΣ

Νόμιζε πως έκανε το τέλειο έγκλημα αλλά την πρόδωσαν οι... μύγες

Νόμιζε πως έκανε το τέλειο έγκλημα αλλά την πρόδωσαν οι... μύγες
Summit County Police

Πυροβόλησε τον επί 25 χρόνια σύζυγό της στο κεφάλι, τον έκοψε σε μικρά κομμάτια, γέμισε κουτιά και τα σκόρπισε σε διάφορα σημεία στο σπίτι της, ενώ επί έξι μήνες υποστήριζε πως έλειπε για δουλειές με το φορτηγό που οδηγούσε. Μέχρι που, για κακή της τύχη, ένα από τα κουτιά το άνοιξε ο... γιος της οπότε και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά της.

Η 54χρονη Μαρσία Γιούμπανκ υποστήριξε στις Αρχές πως ο άνδρας της την κακοποιούσε, αλλά οι συγγενείς υποστήριξαν πως εκείνη ήταν η επιθετική. Το δικαστήριο την καταδίκασε πάντως σε 20 χρόνια φυλακή.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος έγινε όταν ο γιος της, έχοντας ξεχάσει τα κλειδιά του, σκαρφάλωσε σε ένα παράθυρο του σπιτιού όπου και εντόπισε ένα από τα κουτιά καλυμμένο με μύγες και σκουλήκια. Το άνοιξε και είδε τα κομμάτια του πατέρα του...

Αρκούσε μάλιστα ένα απλό μήνυμα προς τη μητέρα του, ώστε εκείνη να παραδεχθεί τι είχε συμβεί. Συνελήφθη έτσι άμεσα στο πάρκινγκ της δουλειάς της κοντά στο σπίτι.

Ο άλλος γιος του άνδρας της από προηγούμενο γάμο, δήλωσε πως η μητριά του έκανε ότι ήταν δυνατόν για να κρατήσει κρυφό το φόνο, λέγοντας σε όλους πως ο άνδρας της την εγκατέλειψε και πήγε στο Τέξας.

«Σε όλους μας φάνηκε παράξενο ότι σηκώθηκε και έφυγε αλλά ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να τον έχει σκοτώσει» είπε.

Με τον πατέρα του είχε μιλήσει ένα μήνα πριν από το φόνο, για τον επικείμενο γάμο του τον Αύγουστο, με το θύμα να δηλώνει ενθουσιασμένο...

9576900-6684383-image-a-11_1549663723566.jpg

Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ κατέθεσαν σχέδιο στον ΟΗΕ για ελεύθερες προεδρικές εκλογές

Τρόμος στη Ρωσία: 52 πολικές αρκούδες εισέβαλαν σε χωριό ψάχνοντας για φαγητό (vids)

Τούρκος κρεοπώλης έθαψε στον κήπο του την πιο τακτική «πελάτισσά» του (vid&pics)

«Και στα μέσα Ιουνίου λάβαμε ένα μήνυμα που μας έλεγε ότι εγκατέλειψε τη γυναίκα του και έφυγε για το Τέξας. Ο αδελφός μου έλαβε ένα μήνυμα από το κινητό του πατέρα μου με το οποίο του έλεγε ότι είναι στο Τέξας και είναι καλά» συμπλήρωσε.

Τους μήνες που ακολούθησαν το προφίλ του θύματος στο facebook παρέμενε δραστήριο κάνοντας όλους να πιστέψουν πως είναι καλά. Τις δημοσιεύσεις όπως αποδείχθηκε έκανε η γυναίκα του.

«Σε μία από αυτές έλεγε στη Μαρσία πόσο του λείπει. Ήταν από τις τελευταίες δημοσιεύσεις» σημειώνει.

Η δολοφόνος υποστήριξε μέσω του δικηγόρου της ότι τόσο ψυχολογικά όσο σωματικά δεχόταν βία επί 25 χρόνια. Οι συγγενείς του ζευγαριού όμως κατέθεσαν ότι ήταν εκείνη που ασκούσε λεκτική βία στο θύμα και πως δεν τον είδαν ποτέ να την χτυπά.

Κατά την κατάθεση της λίγο πριν την καταδίκη της, η ανέκφραστη Μαρσία διάβασε ένα πολύ σύντομο μήνυμα με το οποίο αναλάμβανε πλήρη ευθύνη των πράξεων της.

«Είμαι πλήρως μεταμελημένη για ότι έγινε. Πραγματικά ξέρω πως ότι έκανα ήταν λάθος και λυπάμαι» είπε.

Λόγω της συμφωνίας που είχε κάνει κατά την ομολογία της θα μπορεί να ζητήσει αναστολή μετά από 20 χρόνια στη φυλακή.

9576904-6684383-Bins_containing_Howard_Eubank_s_body_were_discovered_by_his_son_-a-2_1549673536014.jpg
Το σπίτι της οικογένειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ