ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέχεια στην κόντρα δίνει ο Δ. Καμμένος: «Προδότης και απατεώνας ο Κουίκ»

Συνέχεια στην κόντρα δίνει ο Δ. Καμμένος: «Προδότης και απατεώνας ο Κουίκ»
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Προδότη» και «απατεώνα» χαρακτήρισε τον Τέρενς Κουίκ ο Δημήτρης Καμμένος, δίνοντας συνέχεια στο χτεσινό φραστικό επεισόδιο στη Βουλή.

«Έδινε όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στους ΑΝΕΛ, δάκρυζε, έκλαιγε και χθες έδωσε επιστολή με όρκους πίστης στον Τσίπρα. Κάποτε οι δεξιοί έβαζαν τους αριστερούς να υπογράφουν δηλώσεις μετάνοιας. Τώρα έχει γυρίσει η κατάσταση. Αυτό έκαναν οι έξι. Δηλώσεις νομιμοφροσύνης έδωσαν», είπε ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για το φραστικό επεισόδιο που διαδραματίστηκε χτες στη Βουλή, ο κ. Καμμένος είπε:

«Ήρθε ο Κουίκ να με χαιρετήσει, δεν το δέχτηκα. Τον θεωρώ απατεώνα και προδότη. Εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του. Του είπα ότι είναι απαράδεκτος και αυτός νομίζει ότι το έκανα σόου. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε μία παρά φύσιν έδρα. Είναι απατεώνες. Κοινοί απατεώνες. Πολιτικά μιλάω. Το θέμα μας είναι ποιος θα γλείψει πρώτος τον Τσίπρα».

Ο Δημήτρης Καμμένος έστρεψε τα «πυρά» του και κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Όταν ήμουν με τους… άθεους δεν έπαθα ΣΥΡΙΖΑ και ούτε ξύρισα το μουστάκι» δήλωσε, αφήνοντας αιχμές εναντίον του Πάνου Καμμένου.

«Όταν έπρεπε, ο ίδιος δεν φρόντισε τα “παιδιά” του» δήλωσε ο ίδιος, απαντώντας ουσιαστικά στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος και είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στο πολιτικό του σπίτι και απαλλοτρίωσε τα «παιδιά» του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ