ΚΟΣΜΟΣ

O 7χρονος YouTuber που βγάζει 24 εκατ. δολάρια το χρόνο κάνει το επόμενο βήμα στην… καριέρα του!

O 7χρονος YouTuber που βγάζει 24 εκατ. δολάρια το χρόνο κάνει το επόμενο βήμα στην… καριέρα του!
screen grab από YouTube

Είναι μόλις εφτά χρονών, είναι, όμως, από τους πλέον δημοφιλείς σταρ στο YouTube, έχοντας εκατομμύρια ακολούθους στο κανάλι του. Εκτός αυτού, βγάζει περίπου 22 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Ο λόγος για τον μικρό Ράιαν από τις ΗΠΑ, ο οποίος έχει 18 εκατομμύρια ακολούθους στο κανάλι του, ενώ τα βίντεό του έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 27 δισεκατομμύρια views.

Ο επτάχρονος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς βίντεο με τίτλο "Ryan ToysReview" στα οποία ανοίγει δώρα και παρουσιάζει τις κριτικές του για διάφορα παιχνίδια.

Ο Ράιαν -το επώνυμο του οποίου κρατείται επτασφράγιστο μυστικό- θα έχει πλέον τη δική του εκπομπή στο παιδικό τηλεοπτικό κανάλι Nickelodeon. Το σόου θα έχει την ονομασία "Ryan's Mystery Playdate". Θα καταγράφει τον Ράιαν, την οικογένειά του και μια ομάδα «κινούμενων» φίλων του, την ώρα που παίζουν και λύνουν διάφορα μυστήρια. Φέτος, πρόκειται να προβληθούν είκοσι επεισόδια της σειράς.

Διαβάστε επίσης:
Πέθανε η αδελφή της Τζάκι Κένεντι
Η Μέρκελ σε ρόλο «δασκάλας» για την Ιβάνκα
Χιλιάδες κατέκλυσαν τη Βαρκελώνη κατά της δίκης των υπέρμαχων της ανεξαρτησίας

Το κανάλι του «Ryan ToysReview» πρωτοέγινε viral το 2015, όταν ο μικρός ξεπακέταρε και έκανε κριτική 100 αμαξιών από την κινηματογραφική ταινία “Cars” της Pixar. Έκτοτε, εξελίχθηκε σε αυτοκρατορία, με ψηφιακούς χαρακτήρες, ενίοτε κριτικές φαγητού και 40 συμβόλαια διεθνώς για να χρησιμοποιούν την εικόνα του. Επίσης, έχει ήδη τη δική του σειρά παιχνιδιών.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο Ράιαν βρέθηκε πέρσι στην κορυφή των YouTubers όλου του πλανήτη, βγάζοντας τα περισσότερα κέρδη από οποιονδήποτε άλλο.

Όπως εξηγεί το Forbes τα περισσότερα κέρδη για τον επτάχρονο Ράιαν ήρθαν από τις διαφημίσεις που παίζουν πριν τα βίντεό του - συνολικά αφορά το 96% των εσόδων του ή διαφορετικά 18,5 εκατ. ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ