ΚΟΣΜΟΣ

Τάισον: Έδωσα 10.000 δολάρια σε φύλακα ζωολογικού κήπου για να παλέψω με έναν γορίλα

Τάισον: Έδωσα 10.000 δολάρια σε φύλακα ζωολογικού κήπου για να παλέψω με έναν γορίλα
AP/ Richard Shotwell

Εκτός από την πυγμαχία, όπου έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους, ο Μάικ Τάισον είναι γνωστός για το πάθος που τρέφει στα άγρια ζώα, αρκετά από τα οποία φιλοξενεί στην έπαυλή του. Σήμερα έγινε γνωστή μία ακόμα -άγνωστη έως τώρα-, από τις… περίεργες απαιτήσεις του θρύλου της πυγμαχίας.

Ο 52χρονος πρωταθλητής παραδέχθηκε δημόσια ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει έναν υπάλληλο φύλαξης σε ζωολογικό πάρκο της Νέας Υόρκης για να του επιτρέψει να μπει στο κλουβί ενός γορίλα και να παλέψει μαζί του.

To περιστατικό χρονολογείται πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Sun, ο “Iron Mike” εξήγησε ότι προσπάθησε να εξαγοράσει τον φύλακα με το ποσό των 10.000 δολαρίων, όταν διαπίστωσε ότι ο συγκεκριμένος γορίλας ασκούσε ασταμάτητο bullying στα υπόλοιπα ζώα του κλουβιού όπου βρισκόταν.

Διαβάστε επίσης:
Η συγκλονιστική υπόθεση Paul Fronczak: Επέστρεψαν μωρό σε λάθος οικογένεια

Νεογέννητο σοκάρει μητέρα και νοσοκόμες (pics)

«Το αεροπλάνο πετούσε ενώ οι επιβάτες ήταν νεκροί»: Νέα θεωρία για την μοιραία πτήση MH370

Όπως είπε, είχε επισκεφτεί τον ζωολογικό κήπο μαζί με την τότε σύζυγό του και αρχικά πρόσφερε χρήματα στον φύλακα για να τους ανοίξει το κλουβί και να μπουν οι δυο τους μέσα. Όταν, όμως, είδε πώς συμπεριφερόταν ο συγκεκριμένος γορίλας στους υπόλοιπους, θέλησε να δωροδοκήσει τον υπάλληλο για να τον αφήσει να παλέψει μαζί του.

Ο φύλακας, όμως, αρνήθηκε και έτσι ο Τάισον δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ