ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Λεονάρντο Ντικάπριο δεν είναι φαν του Star Wars

Ο Λεονάρντο Ντικάπριο δεν είναι φαν του Star Wars
REUTERS/Mario Anzuoni

Ειδικότερα μάλιστα ενός εμβληματικού χαρακτήρα που πολύ μας έλειψε στο τελευταίο επεισόδιο του κινηματογραφικού franchise. O Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δεν θέλησε να υποδυθεί τον Άνακιν Σκαιγουόκερ και δεν έγινε ποτέ ένας Νταρθ Βέιντερ για τη ματιά μας.

Σε συνέντευξη που δημοσίευσε το Shortlist αυτή την εβδομάδα ο Ντικάπριο μίλησε για όλους εκείνους τους ρόλους που έχει απορρίψει κατά καιρούς. Μίλησε για τον Ρόμπιν στο Batman Forever, για τον Spider-Man και τέλος για την άτυχη στην έκβαση της συνάντηση που είχε με τον Τζορτζ Λούκας όταν τον κάλεσε για να υποδυθεί έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες του, τον Άρχοντα του Σκότους. Τον κύριο Νταρθ Βέιντερ.

“Είχατε συναντηθεί με τον Λούκας;” ρωτάει ο δημοσιογράφος για να πάρει τη μονολεκτική απάντηση. “Ναι”. Στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που αφιέρωσε στον Πόλεμο των Άστρων ο άντρας που είδετο θανατό του 3 φορές ενημέρωσε τον σκηνοθέτικη της original εποποιίας ότι δεν ενδιαφέρεται να υποδυθεί τον Άνακιν, όχι, ευχαριστεί πολύ αλλά όχι δεν είχε καμία διάθεση να ντυθεί ο τρίτος πιο δημοφιλής κακός σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, μετά τον Χάνιμπαλ Λέκτερ της Σιωπής των Αμνών και τον Νόρμαν Μπέιτς του Ψυχώ σατανικός ήρωας της μεγάλης οθόνης.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο "μουδιασμένα" υποδέχθηκε ο κόσμος του Χόλιγουντ το reboot του Star Wars, ίσως ο ΝτιΚάπριο είχε κάνει ακόμη μια ευφυέστατη κίνηση στην ευφυέστατη έτσι και αλλιώς καριέρα του. Ίσως αν είχε πολιτικές βλέψεις, να αναθεωρούσε.

Διαβάστε και αυτά

Tο Βατικανό λέει ότι το νέο Star Wars είναι μια πολύ κακή ταινία

Tο χριστουγεννιάτικο Star Wars που μίσησε ο Τζορτζ Λούκας

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο συνάντησε το θάνατο 3 φορές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ