ΕΛΛΑΔΑ

«Αλήτη, προδότη»: Αποδοκίμασαν τον Βαρεμένο στην Αυστραλία

«Αλήτη, προδότη»: Αποδοκίμασαν τον Βαρεμένο στην Αυστραλία
EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο απεσταλμένος της ελληνικής κυβέρνησης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Β’ αντιπροέδρου της ελληνικής Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος που βρίσκεται στη Μελβούρνη προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης κι όταν ο κ Βαρεμένος ξεκίνησε την ομιλία του, ξεκίνησαν και οι αποδοκιμασίες, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον κ. Βαρεμένο «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες» και τον γιούχαραν.

Μάλιστα, κάποιος πέταξε και δύο μπουκάλια προς τον κ. Βαρεμένο, χωρίς αυτά να απειλήσουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ η ομιλία του ήταν πολύ δύσκολο να ακουστεί, λόγω των συνθημάτων.

Εν τω μεταξύ, μία ημέρα νωρίτερα, κάποιοι δεν επέτρεψαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόξενο Δημήτρη Μιχαλόπουλο να παραστούν στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Παμμεσηνιακής Αδελφότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας «Ο Παπαφλέσσας».

Στη δοξολογία που έγινε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Ευσταθίου, ο Επίσκοπος Μηλιτουπόλεως Ιάκωβος, αναφερόμενος εμμέσως στις αντιδράσεις των ομογενών για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», ζήτησε από τους πολιτικούς να αφουγκράζονται τον λαό και τις ανησυχίες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ