ΣΠΟΡ

Νίκες εκτός έδρας για ΑΕΚ και Πανιώνιο στα πρώτα ματς του Κυπέλλου

Νίκες εκτός έδρας για ΑΕΚ και Πανιώνιο στα πρώτα ματς του Κυπέλλου
EUROKINISSI / ICONPRESS/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Η νίκη με 1-0 της ΑΕΚ και του Πανιωνίου εκτός έδρας επί του Λεβαδειακού και του Εργοτέλη, τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους 8 του Κυπέλλου.


(Πηγή: EUROKINISSI/ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Στο πιο σημαντικό ματς η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από την έδρα της Λιβαδειάς, παίρνοντας και μια μίνι ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα από τους Βοιωτούς στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Βάργκας με ωραίο σουτ στο 30, και το προβάδισμα στο σκορ διαχειρίστηκε άνετα η Ένωση μέχρι το τέλος του αγώνα, ενώ θα μπορούσε βάλει και άλλο γκολ στο β μέρος.

Έσβησαν τα φώτα!

Λίγα λεπτά πάντως μετά τη λήξη του αγώνα κι ενώ πολύς κόσμος βρισκόταν ακόμα στις εξέδρες, έσβησαν τα φώτα στους πυλώνες. Το θέμα είναι, όμως, ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση, καθώς στα γύρω σπίτια και στα αποδυτήρια υπήρχε κανονικά φως! Δημιουργήθηκε κίνδυνος για τους θεατές, που έπρεπε να αποχωρήσουν από τις κερκίδες μέσα στο σκοτάδι, ενώ δεν έλειψαν και εντάσεις, που δημιουργήθηκαν εξαιτίας αυτής της κατάστασης.

Νίκη του Πανιωνίου στην "τελευταία παράσταση" (;) του Εργοτέλη


(Πηγή: EUROKINISSI/ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο Καραμάνος με κοντινή κεφαλιά στο 17 έβαλε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο Παγκρήτειο, ενώ ο Μπακασέτας είχε σουτ στο δοκάρι στο 42 για τον καλύτερο Πανιώνιο, που λογικά θα σφραγίσει την πρόκριση στην ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας (αν μέχρι τότε έχει βρεθεί διάδοχη λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Κρητικής ομάδας και δεν διαλυθεί).


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΜΕ/ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ)

Αντίθετα ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Πλατανιάς και Ατρόμητος με το 0-0 στα Περιβόλια, σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές.

Αργότερα αγωνίζεται η Καλλονή με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε και αυτό

Προβάδισμα για πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Αστέρας και Ηρακλής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ