ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάννες 2019: Ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Νικόλ Κίμπελ είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι

Κάννες 2019: Ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Νικόλ Κίμπελ είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι
Joel C Ryan/Invision/AP

Ο 58χρονος Αντόνιο Μπαντέρας και η 38χρονη σύντροφός του, Νικόλ Κίμπελ, πήγαν μαζί στο «AmfAR Gala» που έγινε στις Κάννες, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Και δεν είναι καθόλου παράξενο που το ερωτευμένο ζευγάρι, τράβηξε πάνω του όλα τα φλας. 

 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και απ΄ ό,τι φαίνεται, ο Μπαντέρας είναι και πάλι πολύ ερωτευμένος. Η Νικόλ Κίμπελ είναι η πρώτη σχέση του μετά το διαζύγιό του από τη Μέλανι Γκρίφιθ. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από 19 χρόνια έγγαμου βίου.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας γνώρισε τη Νικόλ Κίμπελ όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μέλανι Γκρίφιθ, και μάλιστα η γνωριμία τους έγινε στις Κάννες, αλλά όπως είπε σε συνέντευξή του, ξεκίνησε τη σχέση του με την 38χρονη αφού βγήκε το διαζύγιό του.

«Η Νικόλ δεν ήταν ο λόγος που χώρισα. Τη συνάντησα στο Φεστιβάλ Καννών, αλλά γνωρίζαμε τότε και οι δυο μας πού βρισκόμασταν. Ήμουν ακόμα παντρεμένος, άσχετα πώς κατέληξε όλη αυτή η ιστορία. Η Νικόλ, μάλιστα, μου είπε να λύσω πρώτα όλα μου τα προβλήματα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Όταν υπέγραψα τα χαρτιά του διαζυγίου, τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί. Μάθαμε πρώτα ο ένας τον άλλον καλά και μετά προχωρήσαμε σε σχέση», είπε ο ηθοποιός.

Η Νικόλ Κίμπελ είναι από τη Δανία, 38 ετών και σύμβουλος επενδύσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ