Εκατό εκατομμύρια δολάρια αφήνει στην διαθήκη του ο David Bowie
Περιουσία που ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια άφησε ο σταρ της ροκ David Bowie, σύμφωνα με την διαθήκη του που κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές στη Νέα Υόρκη και άνοιξε την Παρασκευή.
Το μισό ποσό θα λάβει η γυναίκα του Iman, μαζί με το σπίτι που διέμεναν στη Νέα Υόρκη, ενώ το υπόλοιπο θα μοιραστεί μεταξύ του γιου του Duncan Jones, και της κόρης του, Alexandria, η οποία θα πάρει στην κυριότητα της και το εξοχικό της οικογένειας.
Ο Bowie στη διαθήκη του δεν «ξέχασε» την προσωπική του βοηθό Corinne Schwab, στην οποία αφήνει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ 1 εκατομμύριο δολάρια άφησε και στην πρώην νταντά της κόρης του Marion Skene, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC.
Η διαθήκη συντάχθηκε το 2004 και σε αυτή αναφέρεται η επιθυμία του τραγουδιστή να αποτεφρωθεί στο Bali, εφόσον αυτό ήταν εφικτό.
Ο τραγουδιστής, που πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 69 ετών στις 10 Ιανουαρίου, αποτεφρώθηκε τελικά στο Νιου Τζέρσι δύο μέρες μετά.
Η Marvel απέχει από το Super Bowl: Χωρίς διαφημίσεις για τα νέα Spider-Man και Avengers
14:50
Έκκληση ΠΟΥ για ένα δισ. δολάρια - Στόχος η αντιμετώπιση των υγειονομικών κρίσεων του 2026
14:45
Κλειστή λόγω κατολίσθησης η Ιονία Οδός: Προειδοποιεί για περαιτέρω επιβάρυνση, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ
14:42
Πλεύρης για υπήκοο από το Μπαγκλαντές: Άμεση απέλαση για όσους λειτουργούν παράνομα τζαμιά
14:41