ΣΠΟΡ

Ισοπαλία 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ξανά στην 5άδα ο Πανιώνιος με νίκη στην Κομοτηνή

Ισοπαλία 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ξανά στην 5άδα ο Πανιώνιος με νίκη στην Κομοτηνή
EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ δεν καθάρισε το ματς στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκε στο τέλος την ισοφάριση από τον Ατρόμητο, σε ένα επεισοδιακό ματς.

Paok-Atromhtos greek superleague


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTIONTEAM / Βασίλης Βερβερίδης)

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ. Όμως στις ευκαιρίες που δημιούργησε έβαλε μόνο ένα γκολ με τον Μακ (το αφιέρωσε στο νεογέννητο γιο του). Ο Ατρόμητος αντίθετα ήταν καλύτερος στο β μέρος και έφτασε με τον Λαζαρίδη στην ισοπαλία στο 81 με κεφαλιά, που επανέφερε την ένταση στην Τούμπα.

Μάλιστα ο σκόρερ δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι μετά την λήξη και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία, ενώ ο Δικέφαλος έχασε Ζάϊρο και Ροντρίγκες με νέους μυϊκούς τραυματισμούς. Παράπονα από τον διαιτητή Παππά έχουν και οι δύο.

paok-atromhtos greek superleague


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTIONTEAM / Βασίλης Βερβερίδης)

Βλέπουν Ευρώπη στην πλατεία

Σε ένα κακό ματς, ο Πανιώνιος είχε την ψυχραιμία και την εμπειρία να πάρει το τρίποντο από τον Πανθρακικό, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρισβάνη, με το εύστοχο πέναλτυ του Οικονόμου στο τέλος του αγώνα. Με τη νίκη αυτή οι κυανέρυθροι έφτασαν τους 31 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον ΠΑΟΚ.

Ανεβαίνει συνεχώς στην βαθμολογία και ο Παναιτωλικός. Κέρδισε με γκολ του Κάπελ 1-0 την Καλλονή, που μαζί με τον Πανθρακικό μόνο με θαύμα μπορούν να σωθούν, στο αντίο του Βιγιαφάνες (πάει στον Παναθηναϊκό) και έφτασε στην 7η θέση τους 26 βαθμούς (28 έχει ο Αστέρας).

Τα αποτελέσματα (20η αγωνιστική)

Παναιτωλικός-Καλλονή 1-0
Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1

Κυριακή 31/1
ΑΕΚ-Βέροια (15.00)
Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός (15.00)
Ξάνθη-Ηρακλής (17.15)
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (17.15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (19.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ