ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην αστυνομική αυθαιρεσία

Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην αστυνομική αυθαιρεσία
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν απόψε μπροστά στη ΓΑΔΑ ο Τομέας Δικαιωμάτων και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν για την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι και τη σύλληψη της οικογένειας Ινδαρέ. Στα συνθήματα και τις δηλώσεις που έγιναν καταγγέλθηκαν η «αστυνομική αυθαιρεσία» και προσωπικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Επικεφαλής των συγκεντρωμένων ήταν ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ενώ παρευρέθηκαν οι Θοδωρής Δρίτσας, Τρύφων Αλεξιάδης, Πάνος Λάμπρου και Αννέτα Καββαδία.

Στο κάλεσμά της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι: «Μετά τα συνεχόμενα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, τα σημερινά τρομακτικά περιστατικά ξεχείλισαν το ποτήρι». Από τη μεριά του, ο Τομέας Δικαιωμάτων υποστηρίζει ότι: «Η αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι, με όσα παρανόμως φρικαλέα έγιναν για άλλη μια φορά, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει κηρύξει πόλεμο στη νεολαία και την κοινωνία. Και όπως σε κάθε πόλεμο, η νομιμότητα αφοπλίζεται, μπαίνει στο ψυγείο».

Ραγκούσης εναντίον Χρυσοχοΐδη

Εν τω μεταξύ ο Γιάννης Ραγκούσης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Ραγκούσης δημοσίευσε στο Facebook δύο φωτογραφίες του Δημήτρη Ινδαρέ στις οποίες είναι εμφανώς χτυπημένος.

Ο κ. Ραγκούσης έκανε το εξής σχόλιο: «Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη. Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Ινδαρέ όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης. Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη. Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ