ΣΠΟΡ

Ο Ρονάλντο μοιάζει αναγεννημένος ποδοσφαιρικά μετά την φωτογράφιση του για το περιοδικό GQ

Ο Ρονάλντο μοιάζει αναγεννημένος ποδοσφαιρικά μετά την φωτογράφιση του για το περιοδικό GQ
Reuters / Juan Medina

Ένα ακόμη χατ-τρικ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 6-0 της Ρεάλ επί της Εσπανιόλ, με τον Πορτογάλο να βρίσκει και πάλι τον καλό εαυτό του.

Υπήρξε ένα διάστημα, που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμοιαζε να μην ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο. Η κόντρα του με τον Ράφα Μπενίτεθ δεδομένη. Τα δημοσιεύματα για τις τάσεις φυγής του πολλά. Η στέψη του Λίο Μέσι με την Χρυσή Μπάλα, πλήγμα στον εγωϊσμό του.

https://www.instagram.com/p/p

Όλα αυτά όμως μοιάζουν να είναι παρελθόν. Ο CR7 εμφανίζεται και πάλι χαμογελαστός. Η έλευση του Ζιντάν απελευθέρωσε όλη την ομάδα. Με τα τρία γκολ είναι και πάλι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς με τον Σουάρες (19). Όμως πιθανόν ο Κριστιάνο να έχει και έναν εξωαγωνιστικό λόγο. Η φωτογράφιση του με την Αλεσσάντρα Αμπρόζιο για το περιοδικό GQ μοιάζει να τον μεταμόρφωσε.

Παρότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες φρόντισε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter να ευχαριστήσει και πάλι την Βραζιλιάνα για την εμπειρία της φωτογράφισης.

https://www.instagram.com/p/p

Οι δυο τους έμοιαζαν να το διασκεδάζουν πολύ και μάλιστα να έχουν και κοινό πάθος το ποδόσφαιρο, αφού η Αμπρόζιο δεν δίστασε να τον «προκαλέσει» σε μονομαχία με κεφαλιές, λίγο πριν τα γυρίσματα. Και επειδή το Βραζιλιάνικο DNA υπάρχει, ήταν απλά εξαιρετική.

Σήμερα πάντως ο Κριστιάνο συνέχισε τις εκπλήξεις στους φίλους του ξεναγώντας τους στα άδυτα του σπιτιού του. Μετά τα υπνοδωμάτια, σειρά είχαν το τζακούζι, η πισίνα όπου ξεκουράζεται και χαλαρώνει πολλές ώρες την ημέρα.

Διαβάστε σχετικά

Οι αληθινοί κοιλιακοί του Ρονάλντο αξίζουν εκατομμύρια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ