ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Το ξέσπασμα του Λεμπρόν Τζέιμς για τον χαμό του μεγάλου αθλητή

Κόμπι Μπράιαντ: Το ξέσπασμα του Λεμπρόν Τζέιμς για τον χαμό του μεγάλου αθλητή
AP Photo/Danny Moloshok

Μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή είχε ο επίσης μεγάλος αθλητής του NBA Λεμπρόν Τζέιμς στο άκουσμα της είδησης του χαμού του Κόμπι Μπράιαντ.

 

Βίντεο εμφανίζει τον Λεμπρόν Τζέιμς να περιφέρεται απαρηγόρητος στο αεροδρόμιο, αμέσως μετά την επιστροφή του στο Λος Άντζελες, μετά από παιχνίδι της ομάδας του.

Ο Τζέιμς, που μόλις δύο ημέρες πριν ξεπέρασε τον Μπράιαντ στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών, φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα αρκετές φορές ενώ άνθρωποι από την αποστολή προσπαθούν να τον παρηγορήσουν.

Το παιχνίδι της μοίρας

Ένα λέι απ που σημείωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στα τέλη της τρίτης περιόδου στον αγώνα με τους 76ers στη Φιλαδέλφεια άλλαξε τον χάρτη των σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ δίνοντας την ευκαιρία για το τελευταίο «τιτίβισμα» του Κόμπι Μπράιαντ αλλά και για ένα αλλόκοτο παιχνίδι της μοίρας.

Ο Λεμπρόν με αυτό το καλάθι προσπέρασε τον Κόμπι Μπράιαν στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερς όλων των εποχών κυνηγώντας πλέον τον Καρλ Μαλόουν και τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

kobe lebron


Πηγή: AP Photo/Danny Moloshok, File

Αυτή η άτυπη μονομαχία του Λεμπρόν με τον Μπράιαντ ήταν η αφορμή για ανταλλαγή φιλοφρονήσεων μεταξύ των δύο «θρύλων» του παγκοσμίου μπάσκετ αλλά και για το τελευταίο «τιτίβισμα» του τον «black mamba».

«Ο Κόμπι ήταν αθάνατος επιθετικά. Και να΄ μαι τώρα εδώ στην Φιλαδέλφεια να φοράω την ίδια φανέλα, αυτήν των Λέικερς. Μερικές φορές το σύμπαν προκαλεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέρος της συζήτησης με τον Κόμπι. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών, ένας από τους κορυφαίους των Λέικερς. Είναι απλά, τρελό», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του Κόμπε, ο οποίος ανταπέδωσε τα εύσημα στον αθλητή, μεταφέροντάς του τον σεβασμό και τα συγχαρητήριά του. Αυτό έμελλε να είναι και το τελευταίο tweet του μεγάλου αθλητή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ