ΣΠΟΡ

Το σόου του ημιχρόνου του μεγάλου τελικού στο NFL θα παρουσιάσουν οι Coldplay

Το σόου του ημιχρόνου του μεγάλου τελικού στο NFL θα παρουσιάσουν οι Coldplay
Reuters / Kirby Lee USA TODAY Sports

Ο εφετινός ιστορικός τελικός του Αμερικανικού NFL θα έχει κεντρικούς καλεσμένους το διάσημο συγκρότημα, που θα «παίξει» στο ημίχρονο του αγώνα.

Το σόου που παρουσιάζεται στο ημίχρονο κάθε τελικού Super Bowl έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά προγράμματα στον κόσμο. Πέρυσι ήταν το κορυφαίο μουσικό σόου στις ΗΠΑ και το παρακολούθησαν περισσότερα από 121 εκατομμύρια τηλεθεατών, που καθηλώθηκαν από την Katy Perry.

Κορυφαία ονόματα της Αμερικανικής σόουμπιζ, όπως η Madonna, ο Michael Jackson, η Beyonce, οι Who, ο Bruce Springsteen, ο Prince, οι Rolling Stones και οι U2 έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν στο σόου.

Η γνωστή εταιρία αναψυκτικών, που είναι για 4η χρονιά χορηγός ανήρτησε ήδη βίντεο με την προετοιμασία των Coldplay. Κάτοχοι 7 βραβείων Grammy, ετοιμάζουν όπως λένε ένα μοναδικό σόου αφιερωμένο στα 50 χρόνια του θεσμού. Για πρώτη φορά μάλιστα οι φίλαθλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση μέχρι την Κυριακή σε υλικό από το παρασκήνιο της προετοιμασίας.

Μαζί τους στην σκηνή θα βρεθούν η Beyonce και ο Bruno Mars, ενώ πάντα επιφυλάσσεται και παρουσία έκπληξη, συνήθως με καλλιτέχνες, που έχουν συνεργαστεί με τον κεντρικό performer. Η φημολογία κάνει λόγο για τον Jay-Z, σύζυγο της Μπιγιονσέ και την Rihanna. Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι την ώρα του σόου.

Στον εφετινό τελικό θα αναμετρηθούν στην Καλιφόρνια οι Carolina Panthers και οι Denver Broncos, πρωταθλητές των δύο Ομοσπονδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ