ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2016: Η άπιαστη ομορφιά της Σαρλότ Ράμπλινγκ

Όσκαρ 2016: Η άπιαστη ομορφιά της Σαρλότ Ράμπλινγκ

Η Σαρλότ Ράμπλινγκ βρίσκεται κάτω από τον προβολέα για περίπου μισό αιώνα και από πάντα η απόμακρη ομορφιά της σαγήνευε και συνεχίζει να σαγηνεύει. Είτε από τα παρασκήνια είτε διεκδικώντας τρόπαια όπως φέτοςμε την ερμηνεία της στην ταινία 45 Years που της χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου στην 88η τελετή που πλησιάζει. Δεν υπάρχει λόγος να αναρωτηθούμε το γιατί.

Η ομορφιά και το sex appeal της είναι αδιαμφισβήτητα. Μιλάμε εξάλλου για τη γυναίκα που έγινε μούσα του Helmut Newton και του Jurgen Teller. Η Σαρλότ Ράμπλινγκ έχει αυτό το είδος της ανδρόγυνης ομορφιάς που μπορεί να μαγέψει και τα δύο φύλλα. Αυτό ίσχυε ασφαλώς την δεκαετία του 60 που μεσουράνησε σαν μοντέλο αλλά και τώρα που στα 70 της μας καθήλωσε με την ερμηνεία της.

Άπιαστη και μυστηριακή, η γοητεία της είναι ο καθρέφτης της ίδιας. Πολλοί έχουν βιαστεί να την χαρακτηρίσουν ως ψυχρή αλλά όποια και αν είναι η Ράμπλινγκ, παραμένει ένα παράδοξο. Χωρίς να έχει προσπαθήσει ιδιαίτερα για κάτι, είναι η γυναίκα που θα θέλαμε να κερδίσει και το βραβείο αλλά και να παραδώσει μαθήματα ευρωπαϊκού στιλ σε ένα κόκκινο χαλί που είναι πολύ λίγο για να την χωρέσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσκαρ 2016: Brie Larson, το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Όσκαρ 2016: Ας μιλήσουμε για την Κέιτ Μπλάνσετ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ