ΣΠΟΡ

Χωρίς Μαρινάκη-Αλαφούζο, αλλά με Μελισσανίδη-Σαββίδη η σύσκεψη της Super League

Χωρίς Μαρινάκη-Αλαφούζο, αλλά με Μελισσανίδη-Σαββίδη η σύσκεψη της Super League
www.superleaguegreece.net (Super League)

Ξεκίνησε η σύσκεψη που είχε συγκαλέσει η Super League για τους ιδιοκτήτες και τους μεγαλομετόχους των ΠΑΕ, χωρίς την παρουσία των κυρίων Μαρινάκη-Αλαφούζου, αλλά με παρόντες τους Μελισσανίδη-Σαββίδη για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν οι Σάββας Θεοδωρίδης (αντιπρόεδρος), Θόδωρος Γιαννίκος (δ' αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος) και Κώστας Καραπαπάς (Διευθυντής Επικοινωνίας), αφού ο κύριος Μαρινάκης είναι στο εξωτερικό. Τον Παναθηναϊκό οι Βασίλης Κωνσταντίνου (αντιπρόεδρος), Αθηνά Μπαλωμένου (Νομική Διεύθυνση) και Σταμάτης Γαρρής (υπεύθυνος Επικοινωνίας). Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στα γραφεία της Super League, για σοβαρό προσωπικό θέμα όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η παρουσία του κυρίου Κομπότη από την πλευρά του Λεβαδειακού, παρά την απαγόρευση ενασχόλησής του με τα του ποδοσφαίρου, ενώ παρότι η Ξάνθη ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει μέρος, τελικά είναι εκεί ο αντιπρόεδρος της Γιώργος Στράτος. Η ΠΑΕ Ηρακλής είχε εκδώσει νωρίτερα μέσα στην ημέρα ανακοίνωση, στην οποία έκανε λόγο για απομάκρυνση του Γιώργου Μποροβήλου από τη θέση του προέδρου της Super League, ενώ πρότεινε για διάδοχό του, τον ... Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στην σύσκεψη δεν είναι οι εκπρόσωποι του Πανθρακικού και της Καλλονής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ