ΕΛΛΑΔΑ

Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 61χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε το γιο του

Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 61χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε το γιο του

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι έλαβε, από τον ανακριτή Χανίων, ο 61χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε τον γιο του.

Στον 61χρονο έχουν απαγγελθεί από τον εισαγγελέα οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Έξω από τον χώρο των δικαστηρίων είχαν προσέλθει συγγενικά πρόσωπα του κατηγορουμένου.

Από την ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης γυναίκας, προκύπτει ότι είχε πληγεί από μια και μόνο σφαίρα, η οποία διαπέρασε το αριστερό της μπράτσο, μπήκε στον θώρακα διαπερνώντας πνεύμονες και καρδιά και στην συνέχεια βγήκε από την δεξιά πλευρά. Ο γιος του θύτη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Κάτω Σταλού των Χανίων, όταν ο 61χρονος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε το γιο του, κατά πάσα πιθανότητα, λόγω περιουσιακών διαφορών.

Του συμβάντος είχε προηγηθεί ένας έντονος καυγάς του δράστη με τον αδερφό του για περιουσιακές διαφορές. Ο ίδιος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και ένοιωθε ριγμένος με τα περιουσιακά του.

Γείτονες που άκουσαν την φασαρία ειδοποίησαν τις αρχές αναφέροντας ότι από το σπίτι ακούστηκαν πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας ενώ ο 60χρονος δράστης συνελήφθη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 61χρονος κατείχε το πιστόλι παράνομα.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Στον Εισαγγελέα ο 61χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του

Χανιά: σκότωσε τη γυναίκα του λόγω περιουσιακών διαφορών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ