ΣΠΟΡ

Ο Ολυμπιακός νίκησε για 3η φορά το ΝΟΒ και κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα πόλο ανδρών

Ο Ολυμπιακός νίκησε για 3η φορά το ΝΟΒ και κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα πόλο ανδρών
EUROKINISSI / ICONPRESS

Το τελικό 10-5 επί της Βουλιαγμένης έκανε το 3-0 στην σειρά των τελικών του πόλο για τον Ολυμπιακό, που πανηγυρίζει το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 4ο συνεχόμενο. Το πιο σημαντικό ότι οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν αήττητοι αυτό τον τίτλο αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν αντίπαλο εντός συνόρων.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία και τον τρίτο τελικό με το 10-5 στο «Π. Καπαγέρωφ» και συνέχισε το αήττητο σερί που κρατάει από τις 8 Απριλίου του 2015. Οι ερυθρόλευκοι επέβαλλαν από την αρχή του ματς τη δύναμή τους και στο ημίχρονο προηγήθηκαν 5-0. Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν και ουσιαστικά «τελείωσε» το ματς, αφού η διαφορά είχε φτάσει στο +7 (8-1).

2529349


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS)

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-0, 3-1, 2-4

Πλέον ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το νταμπλ κατακτώντας και το Κύπελλο (παίζει στον ημιτελικό του final 4 με τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να ξέρει κανείς πότε θα γίνει και που, αφού και η Χαλκίδα φέρεται να αρνήθηκε την διεξαγωγή του, υπό τον φόβο επεισοδίων.

2529358


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS)

Ο μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό είναι βέβαια ο Ευρωπαϊκός τίτλος στο final 6 του Champions League (2-4 Ιουνίου Βουδαπέστη), όπου οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό, το νικητή του ζευγαριού Σόλνοκ (Ουγγ.)-Μπαρτσελονέτα (Ισπ.).

2529365


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ