ΕΛΛΑΔΑ

Η μαρτυρία της γυναίκας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον «δράκο» του Αμαρουσίου

Η μαρτυρία της γυναίκας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον «δράκο» του Αμαρουσίου
Η οδός Αγράφων στο Μαρούσι, όπου έδρασε για τελευταία φορά, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, ο 30χρονος συλληφθείς «δράκος» του Αμαρουσίου Instant Google Street View

Μια 29χρονη γυναίκα, που ήρθε δύο φορές πρόσωπο με πρόσωπο με τον «δράκο» του Αμαρουσίου, κατέθεσε τη δική της μαρτυρία σήμερα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η γυναίκα ανέφερε ότι είχε δει τον δράστη να περιφέρεται τα προηγούμενα βράδια στον ίδιο δρόμο, όπου θα πραγματοποιούσε την τελευταία του επίθεση, κρατώντας τη μονωτική ταινία με την οποία φίμωνε τα θύματά του.

Η γυναίκα τον είχε δει αργά το βράδυ της Κυριακής και της Δευτέρας (σ.σ πριν από τη σύλληψή του «δράκου» την Τετάρτη), όταν είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της. Στην αρχή νόμιζε ότι κι αυτός κρατούσε λουρί σκύλου, αλλά δεν έβλεπε κάτι. Αργότερα, συνειδητοποίησε ότι αυτό που ήταν περασμένο στο χέρι του ήταν μια μονωτική ταινία.

Την παραξένεψε, επίσης, το γεγονός ότι ο άντρας –τον οποίο δεν είχε ξαναδεί στη γειτονία– φορούσε μαύρο φούτερ με κουκούλα, παρά τη ζέστη των ημερών.

Δηλώνει δε σοκαρισμένη, καθώς η ίδια είχε δεχθεί παρόμοια επίθεση στα 18 της. Ο φόβος έγινε τρόμος, όταν μαθεύτηκε πως το επόμενο πρωί της Δευτέρας, ο «δράκος» είχε επιτεθεί με διαφορά δύο ωρών σε δύο γυναίκες εντός παρακείμενης, υπόγειας διάβασης.

Drakos Amarousiou 2016 05 29 Agrafon Marousi Greece Instant Street View

Η οδός Αγράφων στο Μαρούσι, όπου έδρασε για τελευταία φορά, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, ο 30χρονος συλληφθείς «δράκος» του Αμαρουσίου - Πηγή Instant Google Street View

Περιγράφοντας τον άντρα που συνάντησε δύο φορές στην οδό Αγράφων, κάνει λόγο για άνθρωπο που περπατούσε αλλόκοτα, χωρίς να δείχνει ότι έχει διαύγεια νου.

Η ίδια θεωρεί ότι γλύτωσε την επίθεση από το γεγονός ότι είχε οπτική επαφή μαζί του και κάποια απόσταση ασφαλείας. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσε να την είχε αιφνιδιάσει. Θέωρησε, επίσης, ότι η παρουσία του σκύλου της την προστάτευσε από τις διαθέσεις του αγνώστου.

Όπως δήλωσε, το όλο περιστατικό την κάνει να σκέφτεται ακόμα και την μετακόμιση από την περιοχή στην οποία διαμένει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ