ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αχάριστος ή προνοητικός; Ο Ντάνιελ Κρεγκ μόλις δολοφόνησε τον James Bond.

Αχάριστος ή προνοητικός; Ο Ντάνιελ Κρεγκ μόλις δολοφόνησε τον James Bond.

"Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου", δήλωσε ο Βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ, στο δημοσιογράφο του περιοδικού Time Out όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να υποδυθεί ξανά τον πράκτορα που πίνει το Martini του, shaken not stirred.

“Η τράπεζα Μποντ στέρεψε. Δεν έχω άλλες ιδέες για τον διάσημο πράκτορα” είπε ενώ η πρεμιέρα της 4ης ταινίας όπου υποδύεται τον πράκτορα που οι γυναίκες αγαπούν πολύ, πλησιάζει.

“To μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προχωρήσω” συμπλήρωσε ο 47χρονος στη συνέντευξη του με το περιοδικό που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της 24ης περιπέτειας του 007. Ο ίδιος είπε ότι είναι δυσβάσταχτο να διατηρεί την εικόνα που θέλει να προβάλλει ο Μποντ και ότι στην τελευταία του ταινία έδωσε τα πάντα.

“Αν με ρωτάτε τι θα έκανα σε μία επόμενη ταινία Μποντ; Δεν έχω ιδέα. Να πάω στο διάστημα; Ας το κάνουμε! Το έχουν κάνει ήδη. Ας το κάνουμε ξανά” είπε σκωπτικά ενώ πρόσθεσε ότι είναι δυσβάχτατος ο φόρτος της εικόνας του πράκτορα. “Έδωσα τα πάντα” είπε.

Η ταινία "Spectre" θα βγει στους κινηματογράφους της Βρετανίας και της Ιρλανδίας στις 26 Οκτωβρίου για να κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ